NetMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şöyle, öncelikle sistemi görerek satın alıyorsunuz.
O da osun buda olsun şöyle olsun böyle olsun dediğinizde doğal olarak istediğiniz yazılıma bi zaman ayarıyoruz bunun bedelinide istememiz en doğal hakkımız.

Sistemi alıp ilk başta çok memnunun teşekkür ederim yazıp daha sonradan ek isteklerinizi ücret istedik diye bu şekilde yorum yapmanız gerçekten gereksiz ve üzücü.

Sistem ortada fiyatta ortada kimse kimseye zorla bişey satmıyor. Ayrıca size göre eksik gelen şeyler bi başkasına göre gayet normalde görebilir.

Arz - Talep = Zaman ayrıldığı kadar ücret.

Bunada zorla yazdırdım sanırım.

teşekkür edebilirim. Ücreti mukabilinde dediklerimi yaptınız çünkü. fakat galeri kısmında sayfalama yok. Yüzlerce resim eklendiği zaman liste aşağıya doğru çarşaf gibi uzuyor. 1,2,3 diye sayfalandıralım ve bu şekilde daha iyi olur script diye talepte bulundum. Benim saatlerimi alır ve ücretli olarak yaparım diye cevap verdiniz. Bu scriptte resim galerisine eklenen resimlerin listesi aşağıya doğru çarşaf gibi uzaması, sizce normal mi yoksa anormal bir durummudur ve bu durumda olsanız siz ne yaparsınız.

Bu işin ehli olan arkadaşlara sorarım. Bir script satıyorsunuz ve admin panelinde eklenen verileri sayfalandırma gibi bir durum yok. liste uzadıkça uzuyor aşağıya doğru. Yazılım sırasında pekala gözden kaçmış olarak değerlendirebilirsiniz. Ayrıca admin paneli şifresinin md5 olarak kaydettirilmesi gibi taleplerin scriptin bir eksikliği ve daha kullanılabilir hale gelmesi için istemenin karşılığında ücret talep edilmesi sizce hakmı değilmi. bunu cevaplandırın yeterli. ben diğer sorunlarımı geçtim artık. onlar olmasada önemli değil. Listeleme gibi bir sıkıntının olması hiç hoş olmayan bir durum.

Video galerisi diye bir bölüm yapın ücreti ne ise vereyim dedim. Sizde bana bir adet admin panelinden sayfa eklemeden normal sayfa yaparak koydunuz ve tamam diyerek benden ücretini aldınız. Biliyorsunuz ki bu videolar bölümü resim galerisi gibi olmadı açtığınız zaman sadece bir tane video ekli olarak duruyor. Ben fck editörden ekleyebilirdim embed kodu ile size de para vermezdim. Bunu reva görüyorsanız param helali hoş olsun, ama görmüyorsanız da ek ödediğim ücreti helal etmiyorum.