Arkadaş sen cidden ne futboldan anlıyorsun, ne kendi takımından bihabersin, ne de yazılanları anlayabiliyorsun. Bırak bu spor yorumculuğu işini, fanatikliğinle bir yere varamazsın. Aksine sürekli bilgisizliğini sergilersin.
Senin mantığından yola çıkarsak kendi takımına bir bak 4 kalecin, 9 defans oyuncun, 12 orta sahan, 7 forvetin var. Bizim takımımız da 4 kaleci, 8 defans, 12 orta saha, 5 forvet. Bugün Türkiye'nin en güçlü orta sahası denilince Fenerbahçe'den bahsediliyor siz değil. 9 defans oyuncun olmasına ragmen 40'a yakın gol yedin.
Sabahtan beri diyorum ki; kendi derdini dert edin, başkasının derdi seni germesin ama nafile.
2010-2011 sezonu. Altı üstü 2-3 sene öncesi. Küme düşmemek için oynadığın sezon, ligi 8. sırada bitirdiğin sezon.
ŞAMPİYON FENERBAHÇE'den 36 puan fark yediğin en rezil sezonun. Aldığın futbolculara bir bakalım;
1- Robinson Zapata 750 bin
2- Lucas Neill - 3,5 milyon
3- Emiliano Insua (k) (bi de kaptanmış, tanır mısın?) - 6,25 milyon
4- Lorik Cana - 9 milyon
5- Emmanuel Culio - 2 milyon
6- Colin Kazım Richards - 3,5 milyon (Fenerbahçe sattı bi de

)
7- Zvjezdan Misimovic - 9,75 milyon
8- Elano - 14 milyon
9- Harry Kewell - 6,25 milyon
10-Juan Pablo Pino - 4,25 milyon
11-Milan Baros - 9 milyon
12-Bogdan Stancu - 5,5 milyon
12 yabancı futbolcu ve 73,75 milyon bonservisine para verilmiş. Ve ertesi sene 2011-2012 sezonunda bu 12 yabancıdan takımda kalan sadece 2 kişi. Colin Kazım ve Milan Baros. Ve ikiside o sezon neredeyse hiç top oynamadı. Yani sen şimdi sokağa attığın 74 milyon 'yu es geçiyorsun, kalkmışsın benim harcağım paranın hesabını mı tutuyorsun. Yürü git Allah aşkına iyice çocuk parkı ettin burayı.
Sen ve senin gibi GS'liler Fenerbahçe konusuna gelip Fenerbahçe hakkında atıp tutarsa, onları utandırmak için ben de sırf fanatiklik için tuttukları takımın gerçeklerini yüzlerine vururum. Hayırdır durduk yere sana laf attık da sen onun için mi başlığa geldin? Öbür GS'liler yazdıklarının hatalı olduğuna kanaat getirip geri çekildiler sen hala sıkılmadan burada fanatiklik yapıyorsun. Sana like verenlerin like'ları seni mutlu etmesin. Seni her destekleyen seni iyi yerlere getirecek düşüncesine kapılma. Git takımını öğren, geçmişini öğren. Cahilliğinle gelip de burada millete ahkam kesme. Yeter!..
Milletin derdi, sizi niye geriyor? Parayı harcayan biziz, verim alamayan biziz. Senin gibi 12 yabancı alıp da ertesi sene hepsini satan adamlar değiliz, üzülme aslan kardeşim

Öptüm gözlerinden haydi git yat sen.
Hala boş konuşmaya devam ediyorsun.En sağlam orta saha Fenerbahçe'nin miş öyle mi
9 Defans demişsin ;
Sabri - Sezonu iyi derecede noktalayan Madrid maçında asisti ve süperligde asisti bulunan oyuncu (Bak dikkat et pesteki madrid değil

)
Riera - sol kanat ve sol açık olmasına rağmen sezonu aslanlar gibi sol bekte tamamlayan oyuncu . 2 Gol 3 Asist. - 5m Eur
Hakan Balta - Rieranın yedeği geçen senenin kahramanlarından bu sene fazla forma şansı bulamayan sol bek. - 4m Eur
Eboue - Madride uzaktan füzeyi 90 a yapıştıran oyuncu. ( 5 Asist , 1 Gol) - 6 M Eur
Gökhan- Uzun süre forma şansı bulamayıp kendisi formda tutan aldığı maaşın 10 katı parayı hakeden oyuncu. - 1 M eur
Dany- Madrid maçında hatasız oynayıp en iyi defans oyuncusu seçilen futbolcu - 5 M Eur
Semih - Genç yaşına ve iyi olmayan vucuduna göre harikalar yaratan oyuncu. - 5 M Eur
Toplam 26 M Euro 7 etti güzelim 9 kişi nerde?
Peki fenerbahçenin defansına bakalım;
Egemen Korkmaz - 6 M Euro
Bekir - 4.5 M Euro
Yobo - 5 M Euro
Serdar - 4M Euro
Hasan Ali - 5.2 M Euro
Ziegler 7.4M Euro-
Orhan - 2.4 M Euro
Gökhan - 8m Euro
8 Kişi 42.5 M Euro Fenerbahçe 42.5 M Euro 8 Kişi Defans - Yediği gol sayısı 39
Galatasaray 26 M Euro 7 Kişi Defans - Yediği gol sayısı 35 Birde 40 yakım gol demişsin.
??????
Evet 4 kalecimiz var yalnız sizinde 4 değil yanlış burdada
bir yalan var.
Volkan Demirel
Mert Günok
Erten Ersu Ersu
Hasan Hüseyin Akinay
Serkan Kirintili
Toplam 5 kişi.
Orta Sahamız Toplam 11 Kişi (Kanatlarıda orta sahadan saydım) -
Yine bir yalan.
Orta Sahanız 12 Kişi
Bak bu sefer doğru dedin.
Forvet 7 demişsin ya bize gerçekten güldüm
Drogba
Elmander
Burak Yilmaz
Umut Bulut
Kaç etti 4. Hani 7?
Yine bir yalan.
Evet bana diyorsun ki başkası seni ilgilendirmez ;
Bak bu
1
Bak bu
2
Bak bu
3
Daha var değerli zamanımı senin için harcayamam aç eski mesajlarını bir oku millete iftira etmeden önce!
Evet 2010 - 2011 Sezonunda 8. olduk ama
şerefimizle 8. olduk
O senenin en rezili gibi şikeyle olmadık!
O kadar futbolcu yazmışsın ama hangisi Ünal Aysal döneminde?Ben Ünal Aysal döneminden bahsediyorum.
Ayrıca bana şu oyuncuların hangisinin yararı dokunmadı söyler misin?Hepsi aslanlar gibi oynadı mücadele etti görevini tamamladı.Takımdan ayrılmak için tombala çekip hakeme tükürüp küfür etmedi.
Aziz Yıldırım dönemindeki fenerbahçeye bakarsak; Raul Meireles , Stoch, Krasic, Anelka,Guiza,Vladimir beschastnykh,Bilica daha niceleri.
Bu oyuncuların bon servisleri oradaki oyuncuların bon servislerinin en az 2 katı.
Oradaki oyuncuları göndermek
başarısızlık değil başarıdır.Takımda revizyona gitmektir.Takımı baştan dizayn etmektir ve buda başarılı olmuştur. O sezondan sonra takım
2 kez şampiyon olmuştur. Bu Ünal Aysal'ın başarısını gösterir.
Oradaki oyuncular gittiği için 2 senedir evinizde şampiyonluk kutluyoruz güzelim.
Sana özetle
çok boş ve yalan konuşuyorsun.Biran önce kendine gel ergen zihniyetinden çık doğrulara bak.
Sen Galatasaray'ın tarihini sorgulayacağına dışardaki ülkelerde şikeci ve ırkçı gözüyle bakılan takımının tarihini sorgula atıyorsanda destekli at hadi güzelim.