yaramazkedicik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş sen cidden ne futboldan anlıyorsun, ne kendi takımından bihabersin, ne de yazılanları anlayabiliyorsun. Bırak bu spor yorumculuğu işini, fanatikliğinle bir yere varamazsın. Aksine sürekli bilgisizliğini sergilersin.

Senin mantığından yola çıkarsak kendi takımına bir bak 4 kalecin, 9 defans oyuncun, 12 orta sahan, 7 forvetin var. Bizim takımımız da 4 kaleci, 8 defans, 12 orta saha, 5 forvet. Bugün Türkiye'nin en güçlü orta sahası denilince Fenerbahçe'den bahsediliyor siz değil. 9 defans oyuncun olmasına ragmen 40'a yakın gol yedin.

Sabahtan beri diyorum ki; kendi derdini dert edin, başkasının derdi seni germesin ama nafile.

2010-2011 sezonu. Altı üstü 2-3 sene öncesi. Küme düşmemek için oynadığın sezon, ligi 8. sırada bitirdiğin sezon. ŞAMPİYON FENERBAHÇE'den 36 puan fark yediğin en rezil sezonun. Aldığın futbolculara bir bakalım;

1- Robinson Zapata 750 bin €
2- Lucas Neill - 3,5 milyon €
3- Emiliano Insua (k) (bi de kaptanmış, tanır mısın?) - 6,25 milyon €
4- Lorik Cana - 9 milyon €
5- Emmanuel Culio - 2 milyon €
6- Colin Kazım Richards - 3,5 milyon € (Fenerbahçe sattı bi de )
7- Zvjezdan Misimovic - 9,75 milyon €
8- Elano - 14 milyon €
9- Harry Kewell - 6,25 milyon €
10-Juan Pablo Pino - 4,25 milyon €
11-Milan Baros - 9 milyon €
12-Bogdan Stancu - 5,5 milyon €

12 yabancı futbolcu ve 73,75 milyon € bonservisine para verilmiş. Ve ertesi sene 2011-2012 sezonunda bu 12 yabancıdan takımda kalan sadece 2 kişi. Colin Kazım ve Milan Baros. Ve ikiside o sezon neredeyse hiç top oynamadı. Yani sen şimdi sokağa attığın 74 milyon € 'yu es geçiyorsun, kalkmışsın benim harcağım paranın hesabını mı tutuyorsun. Yürü git Allah aşkına iyice çocuk parkı ettin burayı.

Sen ve senin gibi GS'liler Fenerbahçe konusuna gelip Fenerbahçe hakkında atıp tutarsa, onları utandırmak için ben de sırf fanatiklik için tuttukları takımın gerçeklerini yüzlerine vururum. Hayırdır durduk yere sana laf attık da sen onun için mi başlığa geldin? Öbür GS'liler yazdıklarının hatalı olduğuna kanaat getirip geri çekildiler sen hala sıkılmadan burada fanatiklik yapıyorsun. Sana like verenlerin like'ları seni mutlu etmesin. Seni her destekleyen seni iyi yerlere getirecek düşüncesine kapılma. Git takımını öğren, geçmişini öğren. Cahilliğinle gelip de burada millete ahkam kesme. Yeter!..

Milletin derdi, sizi niye geriyor? Parayı harcayan biziz, verim alamayan biziz. Senin gibi 12 yabancı alıp da ertesi sene hepsini satan adamlar değiliz, üzülme aslan kardeşim Öptüm gözlerinden haydi git yat sen.
--------------------------------------------------------------------------

hocam sen ne içtin söyle bende alayım çok iyi kafa yapıomus belli !

mavi renkle yazdıgına çok güldüm. Sen daha ne yazdıgını bilmiosun.
GS borçlarından bahsediosun sonra kendi derdini dertt edin diosun.
GS ın borcundan söz eden sensin bense sadece sana cevap verdim.

Kırmızı ile yazdıkların ise daha bi komik.
Şurda fenerin elinde patlayan topçularını yazmaya kalsam Arenaya Yol olur !

Sana güzel bir söz söyledim kulagına küpe yap diye ama birinden girmiş öbüründen çıkmış anlaşılan.

Başkanı gider FENERBAHÇE divanında Bütün konusmasını sadece GS yapar !
Taraftarı gider kendi borcundan önce GS borcundan bahseder teselli arar

Ne büyükmüşsün GS !
Bizim divanda bir başkan çıkıcak tüm konuşmasında fenere sallıcak o divanı Yıkarlar !

Neyse ben senide senin gibi fenerlileri de çok seviyorum !
Sizler sayesinde Aziz yıldırım o kulüpte kalmaya devam edecek !
Bizler daha çok şampiyonluklar yaşayacağız !