Eurobilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam Aleyküm

benim bir sitem var xxx adı altında vatandasın bırı benım keywordum harici online games online game adı altında yaklasık 300 tane her ulkeden sitenın foter bolumune benım sıtemı eklemıs sımdı merak ettıgım bu keyword den dolayı benım sıtem kendı keyword un de zarar görurmu yada google acısından bu tarz baclınk ne kazandırır ne kaybettırır fikirlerinizi göruslerinizi beklıyorum

cümleten kolay gelsin bol kazanclar

bu vatandas kımse bu kadar baglantı eklemıs ?

Toplam bağlantı sayısı
637.871
yukardaki bağlantı sayısı çok yüksek..300 footer link çok büyük ama aldıgı siteler nedir? toplu halde koydu gibi düşünerek yazıyorum. eğer bu şekildeyse
antiseo çalışması yapılmış gibi. aşırı keyword kasılarak o kelimelerde veya genel olarak sitenin penguen 2.0 ile birlikte düşmesi hedeflenmiş. çok dikkatli olun ve olumsuz bir durumda anında yeniden değerlendirme isteğinde bulunun. bununla alakalı bir google webmaster tools da en son çıkan bir video varmı bakarım ancak sanırım hack yiyen siteler için kurtarma kısmı vardı. bu sizin içinde geçerli olabilir.

genel olarak görüş bu tür şeylere çok dikkat edilmemesi yönünde ama kişisel fikrim dikkatli olmakda fayda var.