@AnSaNeRi ve @Ses;

Canlarım ciğerlerim sabahtan beri bir şeyi anlamadım, anlamıyorum ve de anlatamıyorum.

1- Siz GS'lisiniz değil mi? Fenerbahçe başlığına gelip de Fenerbahçe'yi kötülercesine ne yazıp çiziyorsunuz?
2- Kötülediğiniz, hakaret ettiğiniz bir takımı es geçtim. Kendi takımınıza dair bile yeterli ne bilginiz var, ne tarih hafızanız varken kalkmışsın bana bu yazıları yazıyorsun Güzel kardeşlerim benim bahsettiğim dava süreçlerine dair ben sizlere dava şu tarihte görüldü, bu oldu, şu oldu dedim mi? O kadarını da müsaade edin de takip etmeyeyim. İsterseniz kulübünüz adına gidip mahkeme kapılarında dava tarihlerini de not edeyim? Ben olan bir olaydan bahsettim diye altın bulmuş madenci kıvamında dalıyorsunuz mevzuya Bu hareketten de anlaşılan şudur ki; diğer bahsettiğim mevzuları da ele alırsak kendinizi savunabildiğinizi düşündüğünüz tek konu bu oluyor demektir. Kusura bakmayın o zaman, özür dilerim davanız görülmüş sonuca erdirilmiş dediğinize göre. En azından sayemde takımınızla ilgili bir şey öğrendiniz.

AnSaNeRi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam çok konusuyorsun ama boş konusuyorsun kusura bakma !
GS lılara saydırıyorsun kulübünü bilmiyorsun diye ama söylediğin bütün sözler hava cıva mahalle karısı dedikoduları olur ya aynen öyle.
3- Mahalle karısı gibi (senin kullandığın ifade bu sanırım Ansaneri) Fenerbahçe başlığına gelip de Fenerbahçe'yi kötüleyen bir güruhun başkaları için mahalle karısı gibi dedikodu yapıyorsun demesi de çok garip. Tam mahalle karısı ağzı bu oluyor zannımca!..

4- Bu siteyi açanlar ve bu haberi yapanlarda Fenerbahçe'liler. Haydi yürüyün gidin artık iyice park ettiniz.

5- Aziz Yıldırım'a laf atan çocuklar. Aziz Yıldırım için diktatör yorumu yapan bebeler. Aziz Yıldırım muhalefet istemiyor diyen belikler. Başkanınız olacak Ünal Aysal şu an yönetim kurulunu daraltmak istiyor. 15-20 kişilik yönetim kurulunu 6 kişiye indirmek istiyor. Yani yönetimde kendine muhalefet istemiyor. Gidin haydi kendi bahçenizde vakit geçirin yeter!..

6- Gidin bu yazdıklarımı da Google'dan aratın belki bir şeyler öğrenirsiniz, o zaman cevap yazarsınız.

7- Topuk Yaylası ve diğer bütün tesisler şu an hala Fenerbahçe'nin malıdır. Eğer bir sorun olsaydı elimizden alırlardı Sizin aklınız bunlara ermez, boşverin. Derin konular bunlar, siz fanatikliğinizi sürdürün her konuda aynı lafların etrafında pervane olun. Öpüyorum gözlerinizden, sabahınız hayrolsun.