Evet 7milyona gelmiş şuan ederini söyle bir de ? Düz mantık gitmekle olmuyor bu işler. 30 trilyona aldığın adam 2 yıl oynamasın satabilirmisin 40 trilyona ? Yabancı sınırı geliyor zaten bienvenü ye takım bulamıyorduk bence biz iteledik eskişehirspor a

2 kere 2 her zaman 4 etmez bunu öğrenin sonra gelip burda evinde kupa kaldırma konusuna girin.
Yani zarar etmekten memnunsuz öyle mi?Klüp oyuncu alırken zarar edeceğim diye oyuncu almaz yararlanır ve fiyatını katlar eğer yaşı geçmeden fiyatı düşmüşse bu yanlış ve başarısız transferdir. 30 milyona aldığın adamı zaten 2 sene oynatmayacaksan neden alıyorsun ki buda başarısızlıktır.Her halükarda alper size 13 milyona gelmiş oluyor net alperin etmeyeceği rakamdır.Bak bir bizim takıma hangi oyuncunun yaşı ilerlemeden değeri düştü?Krasic , stoch , Meireles 3 ü de bu takıma en az 60 milyona mâl oldu.Hangisinden istediğin verimi alabildin ? 3 üde gitmek istiyor 3 ünüde göndermek istiyorsunuz ama kim alır ki ? Sırf tazminat ödememek için takımdalar . Meireles in belli zaten gitmek istediği, uefada tekme atıyor ceza alıyor , ligde tombala çekiyor + hakeme tükürüyor + top işareti yapıyor ödül alıyor. 10 tane orta sahanız var hala oraya adam alıyorsunuz diyeceksinki yarısı oyuncu bile değil e o zaman neden transfer esiliyor bu takıma?Hala feyz almıyor başkanınız , bu yüzden diyorum daha çok şampiyonluk izlersiniz diye.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:11:12 -->-> Daha önceki mesaj 03:04:54 --

) Farkında mısın bilmem şu an Fenerbahçe ile alakalı bir başlıktasın ve bu başlık altında Fenerbahçe'ye karşı kötü ifadeler kuruyorsun. Hani ben GS ile alakalı bir başlığın altında senin gibi davransam ve sen, bana dediklerimi söylesen "haklısın ne işim var GS başlığında" diye kendimi sorgulardım
Kimse sana bu başlığa gel ve Fenerbahçe hakkında bilgisizce fanatiklik yap demedi. Kimse sana bugüne kadar tarihinin tozlu yapraklarından dersler vermemiş ki bu fanatikliğin ve goygoycu yaşam formunla hala gelip üste çıkmaya kalkıyorsun. GS'nin tarihini bilmeyen bir taraftar ve bu şahıs kalkıyor başka takımları değerlendiriyor. İnsanoğlu kelebek ya da böcek değildir günü birlik yaşasın. O yüzden boş yaşama, kendini yetiştir ve seni alakadar etmeyen konularda bu kadar fanatikleşme.
Dostum yazıyorsun yazıyorsunda çok boş yazıyorsun eğer ben fenerbahçe konusundaysam neden Galatasaray tarihine laf atılıyor bakar mısın bi ben sana hangi mesajında cevap vermişim ? Kendi yazdıkların kendine cevap gibi çok ilginç