occili adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazdıklarını kendin için yazmış gibisin sen gel bizim tarihimiz ile ilgili atıp tut sonra karşılık gelince ; seni ilgilendirir mi eh be madem beni ilgilendirmiyor sen neden Galatasaray'ın tarihi hakkında atıp tutuyorsun?Ayrıca abi-abla tavsiyesine ihtiyacım yok o tavsiyen sende kalsın sanada iyi akşamlar
) Farkında mısın bilmem şu an Fenerbahçe ile alakalı bir başlıktasın ve bu başlık altında Fenerbahçe'ye karşı kötü ifadeler kuruyorsun. Hani ben GS ile alakalı bir başlığın altında senin gibi davransam ve sen, bana dediklerimi söylesen "haklısın ne işim var GS başlığında" diye kendimi sorgulardım

Kimse sana bu başlığa gel ve Fenerbahçe hakkında bilgisizce fanatiklik yap demedi. Kimse sana bugüne kadar tarihinin tozlu yapraklarından dersler vermemiş ki bu fanatikliğin ve goygoycu yaşam formunla hala gelip üste çıkmaya kalkıyorsun. GS'nin tarihini bilmeyen bir taraftar ve bu şahıs kalkıyor başka takımları değerlendiriyor. İnsanoğlu kelebek ya da böcek değildir günü birlik yaşasın. O yüzden boş yaşama, kendini yetiştir ve seni alakadar etmeyen konularda bu kadar fanatikleşme.