Sakinim güzel kardeşim, bir şey varmış gibi atraksiyon yapma kendi kendine

Senin veya bir başkasının ne dediği hiç önemli değil. Eğer şu ana kadar yazdığım yazıları dikkatini vererek okuduysan hep diyorum ki; "Başkalarının açığını aramak için yormayın kendinizi, başkalarını güç duruma düşürmek için zaman ve enerji harcamayın. Çünkü bu hareketler size zarar verir. Önce kendi kapınızın önünü temizleyin, önce kendi pisliklerinizi temizleyin. Kendi kapınızın önünü temizlemesini, kendi pisliğinizi temizlemesini öğrenen, bilen insan zaten gidip de başkalarının kapısının önündeki pisliğin derdine düşmez. Ve kendi kendine ar edip de acep benim kapımda bir pislik var mı diye sürekli kendini sorgular." Dinimizde de bu vurgulanmaz mı zaten? Kendinizden sorumlusunuz, önce kendinize bakın denmez mi?
Şu ana kadar kalkıp da sizlerin saldırısı dışında siz busunuz, şusunuz dedim mi? Demedim. Çünkü beni siz ilgilendirmiyorsunuz, takımınız da ilgilendirmiyor. Biz Fenerbahçe'lileri sadece Fenerbahçe ilgilendiriyor. Diğer takımlar ne yaparsa yapsın umurumuzda olmaz. Kaç Fenerbahçe'linin başlık açtığını gördünüz "GS'ye şu olmuş, bu olmuş" diye? Boşa demiyoruz "
aşk iki kişiliktir, üçüncü şahıslara yer yoktur" diye. O yüzden biz aşkımızı Fenerbahçe'mizle yaşarız, gerisi ne yaşarsa yaşasın umrumuzda olmaz.
Sana son bir abi tavsiyesi bir şeye gönül verdiyseniz, ona hakim olun. Bilgi sahibi olun. Haydi gecen iyi olsun.