Moutinho adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aziz Yıldırım'ı biz de sevmiyoruz. Ancak Fenerbahçe'yi kendine borçlandırdığını da nereden çıkardınız? Var mı elinizde kanıt? Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'ye tesisleşme ve maddi açıdan çok hizmetler etmiştir. Sportif açıdan başarısızdır. Taraftar gruplarına olan tutumu son derece yanlıştır. Ama Fenerbahçe'yi kendine borçlandırdı diyebilmek için somut kanıtlar gereklidir. Camiada güç sahibi olduğu için kendisi istemediği yada çok ekstra bir durum olmadığı sürece o koltuktan inmesi mümkün değil. Ama bu sizin sandığınız gibi kulübü kendisine borçlandırdığı için değildir.

Ayrıca sizin görüşünüze göre Alper Galatasaray'a gelseydi para için gelmeyecek miydi? Galatasaray Eskişehirspor'dan aldığından daha mı az veriyordu? Galatasaray'ın teklifi ile Fenerbahçe'nin teklifi arasında o kadar büyük bir uçurum yok. Kaldıki Orhan ve Bienvenu gibi hiçbirşey yapmadan para alan 2 futbolcuyu bu vesileyle göndermiş olduk. Bu iki futbolcunun aldığı paraları düşündüğümüzde oldukça makul bir transfer oldu.
bir yorum altta arkadaş ne yazmış bakın, aziz bu transferle fenerlilerin gazını çok iyi aldı yazmış.

Keşke hocam keşke işinizi görsün ama ben Galatasaray'a gitmek istiyorum diye ısrar eden bir futbolcuyu ticari bir alete çevirip almak fenere ne kadar yarar sağlar?

Onun harici benim aziz hakkında yazdıklarımın somut kanıta falan ihtiyacı yoktur görünen köye klavuz gerekir mi ?

azıcık açın gözlerinizi adnan polat yedi bitirdi GS'yi zorla yolladık ama sizin yollama gibi bir şansınız emin olun yok.