Arkadaşlar, benim sormak istediğim bu yöntem değil! Türkiye 1 seferliğine 1 kerelik cihazı kapanan kişilere kayıt hakkı veriyormuş o konuda bilgisi olan varmı?
Hocam bahsettiğiniz olay tamamen uydurmadır. Bu şekilde yapılmış hiç bir resmi ağızdan açıklama bulunmuyor, sadece donanımhaberde bir vatandaşın uydurmasından doğan bir duyum ve bunun yayılması.
Ve bu uydurmayı çıkaranlarda geçici kayıt olayını devam ettirme peşinde olanlar muhtemelen. Çünkü adamların ekmek kapısı kapanıyor yavaş yavaş.
Şahsi görüşüm bu adamlar bi süre daha bu şekilde devam ettirelim zaten tek seferlık bir af gelecek kaydınızı yapacaksınız o zamana kadar geçici kayıt yapabiliriz vs diye düşünce içinde olmalılar.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:22:18 -->-> Daha önceki mesaj 00:21:09 --
arkadaşlar o değilde orjinal pasaport ile kayıt etsek ama orda 3 imei kutusu var oraya 3 iphone imeisi girsek üçünü de kayıt eder mi ?
Orada bulunan 3 imei kutusu birden fazla imeisi bulunan ve çift hatlı telefonlar için kullanılıyor.
Yani iki tane telefon kaydetmeniz mümkün değil.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:23:52 -->-> Daha önceki mesaj 00:22:18 --
1,5 ay önce iPhone 4 aldım kadıköy / yazıcıoğlundan geçiçi kayıtlı.
6 ay'dan önce kapanırsa gel ücretsiz yeniden uzatırız dedi gittim artık sistemler çalışmıyor yapamıyoruz dediler.
Bende kaldım ortada, pasaport yok ne yapmamı önerirsiniz?
adamın yeri belli yurdu belli madem ve de parayı geri vermiyor ise sırf yalancılığından ve şerefsizliğinden ötürü polise şikayet et. Bir şey yapmasalar dahi uğraşsın dursun.