MujaHeed adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her makalenin copyscape onaylı olmasını, 100 kelimeye 1 link eklenmesini ve tüm makalelerin yönetici onaylı olmasını sağlarsan nezih bir ortam oluşmuş olur.
Sisteme girildiği taktirde kactane link koyacaklar bu kişiye bağlı. Yanlız çok fazla makale de link gördüğünüz zaman ekleme ve eklememe size bağlı.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:31:35 -->-> Daha önceki mesaj 21:27:06 --

Sessiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Api mapi olmaz bu dostum link sorgusu yaptırmuyosunki herkes sef permalink yapısı farklı dediğin gibi api ile site sahibi sonra? şimdi ben 1 siteyle kayıt oldum, sonra makale yazdım 20 30 kelimelik bişey bunu sorgulaman lazım önce sonra daha bitmiyor tabi diyelimki karşımdaki adam kabul etti şu siteye eklenecek eğer o adamın makalesini eklersem doğrumu? e ben şimdi o adamın makaleyi alıp yayınlarsam nolacak? yani zorki zor bu iş.
Burda makaleler api lerle paylaşılacak onu acıklamıştım. Sistem bitdiği zaman görürsünüz anlatmak istediğimi. Burda istediğiniz siteyi eklersiniz isterseniz eklemessiniz size bağlı. Sistemde herşeyi yönetebileceksiniz.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:36:47 -->-> Daha önceki mesaj 21:31:35 --

Tolgahanuzun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tadından geçilmez . Kaliteli içerik ile beraber 100 kelimede 1 link izni olması, çöplüğe dönüşmemesini sağlar.
ı
İlerki dönemlerde bu sisteme gecebilirim kolay ama dediğim gibi burda istediğiniz makaleyi ekleyip eklememe size bağlı olduğu için böyle birşey yapmadım.