Forum sitelerinde dısarıya çıkış genelde fazla oluyor. Şu anki güncellemede matın twet lerine bakılacak olursa link alanı cezalandırmak tek basına çözüm değil gibi düşündüler link satan çıkışları fazla olan siteleride cezalandırcaklarını açıkca belirtiyorlar.
Hatta amerikanın büyük haber sitesi times dahi uyarı gönderdiler. Doğru olmayan çok fazla çıkışlarının oldugu konusunda ve en kısa zamanda iyleştirmelerinide istediler.
Buradan anlayacağımız özet heme eskisi gibi backlinklerin kalitesine adetine bakıyor. Fakat bunlar doğalmı değilmi çok önem veriyor. Ben siteme hiç bir çalısma yapmadım diyende yanıyor. Yaptım diyende Sıkıntı yasamayan ise sitesinden çıkış yapmayan ve googleyi manupile edebilecek kadar başarılı doğal link çalışmaları yapanlar. Tabi doğal olmayan çalışmalarda sıralamalarda iyi yerler ediniyor yakalanmadığı sürece.
Kısacası 1. hiç bir çalışma yapmamıssınız sebeplerden biri . 2 Forum siteleri çok fazla çıkısı oldugu için sıkıntı yasıyor olabilir
Umarım kısa zamanda düzelir
4 yıllık forum sitemde max. 12 her daim link satış yapıyorum hitim %30 %40 kadar düştü galiba bu yüzden artık son versem iyi olacak

ama bununla ilgili hiç bir uyarı almadım şuana kadar