TuzsuzT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adsense 1K doları geçtiğinde hesapların veya sitelerin banlandığı hakkında söylentiler var. Bu ne kadar doğru, yoksa efsane mi?

Acaba aramızda 1K üzeri kazanıp banlanan veya 1K üzeri sürekli ödeme alan varmı? Bu konuya bir açıklık gelmesi faydalı olacak.
Konuda adımız geçtiği için bilgilendirme geçelim,normalde yardım konularına sadecekonum üzerinden gelen mesajlara yapmaktaydım,buna da yanıt verelim.

Öncelikle bu işin içinde olduğumuzu herkes bilir r10 formunda AdSense ile ilgili,o yüzden dediklerimizin net bilgi olacağına şüphe etmeyin

Gelelim konumuza;

1000 usd öncelikle bir alt sınır değildir,10 dan fazla hesap aynı anda kullanıyoruz farklı pc ve internet girişlerinden bunu söylemiştim birçok yerde de,benim 5-6 yıllık AdSense geçmişimden öğrendiğim alt sınır 600 dolardır.600 dolardan düşük olan kazançlar da şikayet yoksa,sayfa to +7-8 civarı değilse,konusuda legal ise ikinci bir araştırma yapmadan paranızı hemen yatırırlar,600 usd sonrasında ki kazançlarda ise şikayet,sayfa to gözetmeksizin siteniz tekrar gözden geçirilir.Tıklanma saatlerindeki orandan tutun,sayfa da kalma süresinin düşüp düşmediğine kadar kontrol edilir.Zaten bu kontrollerden korkmamak gerekir,site sağlam ise sorun olmaz,değilse de her ayın 15 i ile 20'si arasını geçirmek için ter dökersiniz

(600 usd sınırı,100 den fazla ingilizce blogspot sitelerle günde 300 usd kazandığımız 1-2 yıl önceki dönemlerde bulunmuştur,şuan da aynıdır değişen birşey yoktur,o yüzden şehir efsanesi değil ,aynı tür sitelerimizde 600 den aşağı olanlar ödeme alırdı,fazla olanlarda ödeme almazdı.Bu yüzden çoklu site ve çoklu adsense hesabı aramasına girmiştik,şuanda zaten msn'de ekli olan arkadaşlarımız bilir,sürekli adsense hesabı satın almaktayız site denemelerimiz için)

DB çokmesinden sonra tekrar 1000 mesaj olmuşuz 1000 usd konusunun şansına