Aynı konu açılmış... o yüzden demin yazdığım kendi yazımdan alıntı yapıyorum.

Bilo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dalgalanma değil. Yeni sistem entegre ediliyor. ayın 18 inde musluklar açıldı... en büyük reytingler görüldü... 19 undan bu yana bir çok yenilik eklendi, ama bunların kaç tanesi açıklandı bilmiyorum (haberleri takip edemiyorum bu ara)

Bugün, uzun yıllardır ekmeğini yediğim bir sitem artık öldü. Gıda sektörüne, hareket (otobüs uçak tren vb.) sektörüne, sanat sektörüne, yerleşim yeri sektörüne, giyim sektörüne, sinema tiyatro vb., teknik servislere, sigortaya .... yenilikler geldi ve geliyor. Sanat camiasında ağzının payını alanlardan biriyim, artık sitem çöp, kimse girmez.. doğal olarak sinirlerim tepemde... ve ayrıca, wikipedi ile ya ortak oldu ya satın aldı yada benzeri bir durumda var, buda işi iyice karıştırıyor... bu öyle basit bir güncelleme öncesi filan değil arkadaşlar.

bir örnek: normal şartlar aldında 10-12k civarlarında gezinen bir sitem 18 inde 118k yı gördü ve tarihi rekoruydu... şu anda ise 1k civarlarında ve artık bir daha sittim sene çıkmaz. Çıkmaz diyorum çünkü hiç kimse girmez. Çünkü sanatçılarla ilgili bir siteydi ve ziyaretçinin yazdığı soru (burada açıklamıyorum) artık sağ tarafta sevgili wikipedi sayesinde eeeen baba detayları ile yer alıyor. (üstelik o soruda benim sayfam wikipediden üstte geldiği halde).. yani hala birinciyim ama kimse girmez... ne diye girsinki
.