Myasar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gelen Maildeki ibare ki ben bu şekildeyim devir aldığınız şirketten geldim...
"Şunuda belirtmek isteriz başka firmalardan firmamıza devir alınan hesapların ücret geri ödemesi yapılamayacaktır. Firmamıza devir olunan kullanıcılardan firmamıza bir ücret alınmamıştır. ücret alınmayan bir hizmet için ücret geri ödemesi olmayacaktır."

Açıkça söylüyorum o firmadan benim adıma para almadın da hayır için mi şirket devrinde ücret ödedin. Devir alırken sen neye para ödedin....

Bulaştığıma bulaşacağıma bin pişman oldum. Allaha havale ediyorum sizi başkada bir şey demiyorum...
merhabalar o konular hakkında bir bilgim yok burada bilgim dışında yazılan konuları onur beye iletiyorum vede ona istinaden yazıyorum .Ben sadece burada yorum yazan kişilere bana verilen bilgilere istinaden cevap veriyorum.

ama yanlış bilgi vermeyeyim hatırladıgım kadarıyla bu devir işleminde devir eden firmadan ücret alınmadıgı gibi üstüne para verilmiştir. Neye istinaden para verildigini bilmiyorum .

bu konunuzda ilgili kişiye iletirim

Eron Ikyı

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:09:02 -->-> Daha önceki mesaj 13:04:42 --

Myasar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gelen Maildeki ibare ki ben bu şekildeyim devir aldığınız şirketten geldim...
"Şunuda belirtmek isteriz başka firmalardan firmamıza devir alınan hesapların ücret geri ödemesi yapılamayacaktır. Firmamıza devir olunan kullanıcılardan firmamıza bir ücret alınmamıştır. ücret alınmayan bir hizmet için ücret geri ödemesi olmayacaktır."

Açıkça söylüyorum o firmadan benim adıma para almadın da hayır için mi şirket devrinde ücret ödedin. Devir alırken sen neye para ödedin....

Bulaştığıma bulaşacağıma bin pişman oldum. Allaha havale ediyorum sizi başkada bir şey demiyorum...
konunuzu ilgili kişiye ilettim .konu aşağıdaki gibidir.

devir alınan firmadan para alınmamış üstüne para verilmiştir. Bu durumda bir bedel alınmayan bir hizmet için bedel ödenmeyecektir.