ekinnetworks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mantıklıdan kastınız nedir? Ben gönderdiğim fotoğrafı beğenilmeme şansına bırakmam. Gönderdiğim kadar ödeme yaparsanız eğer göndereyim.

Nikon d700 + 18-200 | Nikon D7000 + 1.4 50mm + 17-54 + 18-105 lens takımlarım var çeşitli filtrelerle. Uygun olursa daha düzgün bir fiyat ve kategori iletin size özel çekimler yapayım.

Örnek :

çok teşekkür ederiz yorumlarınız için
şuanda toplama işlemleri yapıyoruz özel bir kategori ayrımı yapmıyoruz ne yazıkki fotoğraf için birinci aşama ödenecek ücretler 0.025 tl . Beğenilmeme durumundan kasıt ben resimi beğenmedim olayı değildir.İlk başta açık yaptık bazı kurnaz arkadaşlar aynı boş duvarın resimini çekip çekip yollamışlar buna önlem için yaptık resim yada fotoğrafın tarzı yada görüntüsü için değil. İlgilenirseniz pm atabilirsiniz.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:01:53 -->-> Daha önceki mesaj 13:01:22 --

Brkucnc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Stock resim projesi işte beyler. Başarılar.
yok tam olarak öyle değil

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:04:27 -->-> Daha önceki mesaj 13:01:53 --

MercanTelekom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kendi resmimi görsem ilk yapacağım iş, konuyla tüm kayıtları kürekleri toplayıp sizi ve o resmi vereni savcılığa şikayet etmek olur.

umarım izinsiz fotoğrafları alınan kişilerin ilk yapacağıda bu olur.

inş. benim resmimde projenize dahil olur.
telif hakkı problemi olmamalı diyerek bundan sıyrılınmaz.
online işlerde elinden imza alma gibi bir durum doğal olarak elimizde değil sözleşme vardır bunu onaylayabilir sadece.Kendi resminizi gördüğünüzde tabiki savcılığa verebilirsiniz bizde kurum olarak üstümüze düşeni yapmaya çalışırız.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:06:08 -->-> Daha önceki mesaj 13:04:27 --

okngny adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne projesi olabilir ki, sanırım böyle bir şey olsa gerek 0,25 verene değil daha yüksek maliyete satana güzel para.
Ne yazıkki Türkiye şartlarında bu tarz projeler para etmiyor.Bende bir fotoğraf sever olarak çok daha yukarılarda olmasını isterim rakamın ama arz - talep meselesi. Umarın ilerleyen zamanlarda çok daha yukarı çıkar rakamlar.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:06:45 -->-> Daha önceki mesaj 13:06:08 --

Moderator adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar kimse size zorla birşey yaptırmıyor.Konuyla alakanız yoksa gereksiz mesajlar atıp konuyu kirletmeyin.

Siz o fiyata çalışmak istemeyebilirsiniz lakin çalışacak arkadaşlar vardır bunu göz önünde bulundurarak baltalıyıcı mesajlar yazmayın.
teşekkür ederim

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:08:05 -->-> Daha önceki mesaj 13:06:45 --

ahzem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elimde gecen seneki fotografçılık dersimden kalma çektiğim baya fotograf var. Birazcık daha fiyat artsa daha süper olur
pm atarsanız görüşebiliriz. Zaten amaç bu kullanıcıların elinde bulunan fotoğraf - resimlerin atıl durumda olmaması ve kendi çapında kazanç getirmesi

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:08:56 -->-> Daha önceki mesaj 13:08:05 --

eciftci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende 16 milyon tane fotoğraf var, ne kadar eder?
16000000 * 0.025

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:09:28 -->-> Daha önceki mesaj 13:08:56 --

sanalkuzu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba,

benim de cilt bakımı sitem var. resimleri özgünleştirmeye çalişiyorum fakat saç bakımı, vücut bakımı gibi kadın fotoğraflarının bulunduğu resimler maalesef eksik kalıyor. Bu tarz elinde resimler olan varsa benimle iletişime geçerse sevinirim. ayrı başlık açmak istemedim. konu sahibinin hoşgörüsüne sığınıyorum fakat isterseniz yeni konu da açabilirim. tşkler.
hiç sorun değil burada ticari amaç yok