sddeniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Firmalar batabilir, çıkabilir, el değiştirilebilir. Önemli olan tüm bu süreçleri mağduriyet yaşatmadan, minimum kayıpla atlatabilmektir. Hosting sektörü gerçekten rekabetin yüksek olduğu, özellikle Türkiye'de yeni yeni global oyuncuların sahaya çıktığı bir sektör olduğundan, ilerleyen zamanlarda yerli firmaların devir, satış ve kapanışı ile ilgili bir çok konu göreceğimizi düşünüyorum. Burada firmayı suçlayan eleştiriler yerine, sonraki işinde başarılar dilemeniz daha anlamlı olurdu ki firma sizi ortada bırakmış değil.
bLaCkReaLiSt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
nerden anladın ortada kalmadığımızı doğru ben ortada kalmadım ama site aramalarda yok 1 gün açık 3 gün kapalı suc diğer kullanıcılarda yani yönetiminde yok çok haklısınız, bedava mal sirkeden tatlı geldi.
sddeniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Firmanın hizmetinden memnun kalmadıysanız başka bir firmaya geçebilirdiniz. Sitenizin yedeğini almış olsaydınız sanırım ortada kalmazdı.
merhabalar iyi dilekleriniz için saolun sddeniz ama müşterilerimize gönderdigimiz mailde bize bu mailden ulaşabilirsiniz diye bir email adresi belirtilmiştir.
ancak bu iletişim adresinden ulaşan kullanıcılarımıza gereken bilgiler verilmiştir.
ama belirtmek istedigim firmamız batmış değildir sadece artık hosting sektörüne yatırım yapmama kararı almıştır bu yüzden sektör değiştirme kararı almıştır.

kendisini r10 dan blackrealist diye tanıtan bir kişiden mail gelmedi gelmedigi halde bu kişinin sanki kendisini magdur ettigimizi belirten bu ithamları ne kadar dogru vede ne kadar etik . Müşterilerini magdur eden bir firma neden bunları yazsın vede neden bilgilendirici mail göndersin vede buraya yazsın.

blackrealist baktınız dogruları söyleyen birisi çıktı 360 derece dönerek haklısınız dediniz. bedava mal sirkeden tatlı geldi bu sözünüzle kendinizle çeliştinizin bir göstergesi

saygılarla

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:10:34 -->-> Daha önceki mesaj 12:02:41 --

bLaCkReaLiSt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
olayı başından sonuna kadar anlayıp okuduğun için teşekkür ederin, konuya iyi bak 2 kişiden başka sesi çıkan olmuş mu ben dediğim gibi ortada kalmadım aldım yedeğimi.
madem yedeginizi aldı iseniz bu zamana kadar destek merkezimizden geröek isminizle yada buradaki nickinizi göstererek bildirim açtınızmı ? Her firmada sorun olabilir bir sorun oldugu zaman firmanın sitesinden destek talebi açarsınız sorun çözülür ama firmanın sitesinden degilde buradan müşteri yorumları sayfasında şikayetinizi bildirmek sizin sorununuzu çözmeye yada çözmemize bir yarar sağlarmı ?

karşılaştıralım isterseniz firma sitemizden kaç destek talebi açmışsınız buradan kaç yorum yazmışsınız umarımki burada daha fazla yorum yazmışsınızdır.

saygılarla