frhtckr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

söylenecek bir söz yok. bari cpaneli açınca son yedeklerimizi de alalım..
bLaCkReaLiSt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben bunun böyle olacağını %1.000.000 biliyordum.
pm attım yedekler hakkında cevaplarsanız sevinirim..

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:43:21 -->-> Daha önceki mesaj 12:42:26 --

yapılacak birşey yok hocam. cpaneli açsalar son güncel yedek alıcaz.
açıldıktan sonra almıştım zaten demiştim alacağım diye bugun yine sen çıkınca anladım, doğru alasytr ye gider.
alasytr ***** kabul ediyormu?
o konuda bir bilgim yok kendilerine sormanız lazım
merhabalar neyin %1.000.000 olacağını biliyordunuz?

Müşterilerimize böyle bir bilgilendirici mail göndermemiz firmanın battıgı anlamınamı geliyor?? müşterilerimize gönderdigimiz mailde de belirtildigi gibi belirsizlikler vede istikrarsızlıklar dan bahsediliyor.

Bunca yıldır bu sektördeyiz . Ama bundan sonra hizmet verdigimiz bu sektöre yapılacak yatırımın bir anlamı olmadıgına karar verdik . Başka sektörde çalışma kararı aldık .

Ne zamandan beridir, bir firmanın müşterilerine bilgilendirici mail göndermesi tuhaf oldu . Bir firmayı karalamak vede nasıl bir firmasınız ne biçim hizmet veriyorsunuz demek ne kadar kolay ??

firma size mail gönderiyorsa maildeki bilgiye göre hareket edersiniz . firmaya
ulaşmak için firma sitesindeki iletişim bilgilerinden ulaşmak yerine buradan müşteri yorumlarına ters cevap yazmanız ne kadar etik ? burada bunu yazmak yerine pm göndermeniz daha dogru olmazmı idi ?

Bize ulaşmak için web sitemizden destek talebi açtınızmı ? Bu platformda çok az aktif oluyoruz vede bir şikayetiniz yada bir isteğiniz oldugu zaman başvuracagınız tek yer firma sitemizdir! Burası değil!

Bizi diğer kapatıp giden firmalar ile karıştırmayınız!! biz yinede bilgilendirici mail göndererek müşterilerimizi haberdar ediyoruz.Burada müşterimiz şikayet konusu açarak hizmet aldıgım firma nerede demiyor dikkatinizi çekerim

Saygılarla

Eron Ikyı