mre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
selcuk ve burak trabzona geldiklerinde kac yaslarindaydi? burak bitmemis miydi (hani bedava verdiniz bize) ve selcuk kume dusen manisada oynamiyor muydu? fenerbahceye gelip forma yuzu gormeyen okadar futbolcuyu sike icin karsilik olarak mi gorelim ozaman? ayrica sercan ortasaha oyuncusu ve bir orta saha icin 11 gol kotu diyorsan haklisin ne diyeyim.
Yahu sana TSye gelmeden once aldiginiz adam bir baltaya sap olamamis. O yasa gelmis buyuk takima gidememsi birinden bahsediyoruz. Anadoludaki bir futbolcunun TS ayarindaki bir takimda turk kontenjanini doldurmasi icin onlarca kere U16-21 arasinda milli olmasi lazim. Selcuk zaten 3 buyuklerin kazmaligi yuzunden size geldi, sizin takimin cok ustunde bir adam. Burak bir turlu tutturamamisti. Bu ikiside genclik donemlerinde Turkiyeyi onlarca kez milli forma ile temsil ettiler. Sercan 2 kere U-21 oynamis, baska bir numarasi yok. Zaten iyi olacak futbolcu daha 16-18 arasinda kendisini belli eder. 4 buyuklerde umit milli olamamis bir turk oyuncunun forma sansi bulmasi imkansiza yakin. Umit milli oynamamis birinin 20-22 yas arasinda 3 buyuklerden birine kapagi atamazsa, bir daha atmasi zor. Hele Sercan gibi 24-25lik adam, futbol hayatinin zaten yarisini yemis, bu saatten sonra bisey olmaz.

Arastirdim, adamin ligyte attigin 11 golun 6 tanesi penalti. http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=310709 Isiniz gucunuz rakamlardaki gercekleri degil numaralari gostermek. Adam sezonun ilk yarisinda 1461'de 9 tane atmis, ikinci yarisinda rizede biri penaltidan 2 gol. Muhtemelen bunu 1461de gizli forvet diye oynattilar, Rizede Mustafa Denizli cekti orta sahaya. Postanade 11 tane atsa bile super ligte ise yaracagi tartismali, adam atmis 5-6 gol, geri kalanlar penalti. Orta sahada oynayinca 2'ye dusmus golleri. Sakatlanip Rizede oynamadiysa durumu bilemem ama su haliyle super ligin kume dusme hatti takimlarinda bile zor oynar. TSde oynamasi imkansiz. Kalitesi yetmez. Bu adamin oynayacagi takim Buca, Rize gibi asansor takimlar. TS icin zayif. Niye alindigi o kadar belliki...

Sercan 19 yasinda profesyonel futbolcu olmus, Selcuk 19 yasina kadar 50 ksuur milli takim macina cikmis adam. Bunlarin ikisi birmi allah askina. Biri sampiyonluga oynayacak takimin orta sahasinda oynar, oteki kume dusme hatti takiminin orta sahasinda yedek olur. Buyur bu sene 46 puan yaptiniz, Sercan 46 puan yapan takimin kadrosuna bile giremedide postaladilar Rizeye.

SanTieG0 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah korkun varsa Diego Angelo'nun 25 dakikada 2 gol yedirip sonra kenara gelmesini açıklarsın bana bunları yazmadan önce. Ayıptır nerede görülmüş bir stoperin 25. dakikada 2 tane gol yedirip kenara alındığı. Utanma yok hocam size onu anladım ben yazmayayım diyorum belki utanırsınız biraz ama yok.
SanTieG0 sevdigim adamsin, sen yapma bari allahaskina. Gozumuzle maci izlemezsek bizi kandiracaksin neredeyse. Angelo kazma, Canerin pozisyonunda topu goremedi, ondan sonra oturdu yedek kulubesine agladi. Aynisini Sabride gecen sene bir macta yapti. Vurdu topa, top gitti anyaya, bu bakinirken rakip topun onune aldi, golu atti. Angeloda o pozisyonda topun nereye gittigini kestiremedi, arkadasininda pozisyonunu bozdu, aradan Caner siyrildi atti golu. Ha bu arada Sabri iyi adam, o pozisyondan sonra aglamadi. Angelo takimin dengesini bozdu diye disari ciakrdilar.

Maci satan adam zaten yedek kulubesinde aglamaz, bak sizin bucali elemana, hicbirsey yapmamis gibi takiliyor. Maci satan takimin TDsi o hatalari yapan adamini niye alsin, mac sonunda rahat rahat kisisel hata yaptik, macin sonucunu bu belirledi der, gecer. Onun yerine adam baska stoper aliyor, maca ortak oluyor, FByi resmen kilitlediler, balina yendik adamlari.

Eskisehir Fener macinda benim hatirladigim 2 top bizim direkte patladi. Maci satacak takim macin 8. dakikasinda niye gol atsin. Niye 2 topu direkten donsun? Macin son 20 dakikasinda FB kendi sahasindan cikamiyordu. 83. dakikada FB maci sogutmak icin oyuncu bile degistirdi. Dakika 85-86 falandi, Batuhan kafayi cakti, top bizim direkte patladi, donen topla kontradan gol attik. Sana gore herhalde Batuhanin ve Eskisehirli 10 futbolcunun sikeden haberi yok, FByi kendi sahasina hapsetti. Herhalde o anda Batuhanin aklina geldi, aaa biz bu maci satmistik, en iyisi ben numaradan vurayim, gol olmasin, direge carpsin, ondan sonra kontradan gol yiyelim diye dusundu. Alistiniz tabi o sene belesten golleri siralamaya, penaltilari atmaya, Aukut Kocaman konusmasa size en asagi 4-5 tane daha penalti verirlerdi o sezon. Zaten 82 puan nere, TS nere. O sezonun sonunda TS birakin 1 seneyi 1.5 senede 82 puan yapacak takim degil diyordumda guluyordunuz, buyur basiniza geldide gordunuz. Gecin bu sike muhabbetini. Sizin o sezonki puan anca 60-65 olacakti, geri kalanlar bonus.

Sike yapacak adam Buca - TS macindaki gibi en yakin TSli 3 metre yakinken kendini yere salarki, zaten macin bitmesini 2-3 dakika kalmis, gol atmasi icin acar sizin forvetin onunu. Masallah ne guzel salmis kendini yere. Acmis Umutun onunu gol atsin diye. Yahu yurumeyi bilmeyen 9-12 aylik bebe oldugu yere duser, saglikli adam bayilmadiysa oyle dusmez. Yok oyle bir dusus dunya tarihinde.

Zaten Bucali Abdulkadir gol atti, adam seviniyor, sonra biri buna dogru sevincle kosuyor, takimdaki diger futbolcular gol atan adama nabiyon sen ya bakisi firlatiyor. Gol atan Abdulkadir cok sorumsuz ve takim oyunundan haberi yok, gol atma girisiminde bulunacaklarini ama gol atmamalari gerektigini bilmiyor. Abdulkadir cok sorumsuz, arkadasi onun hatasini telafi etmek icin kafa ustu yere cakildi, yazik gunah adama, Abdulkadir yuzunden kafasi yarilacakti az daha durduk yere. Kursun yesen oyle dusmez insan yahu.