CenGaveR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Banka havalesiyle 500 kazanıyorsan mobil ödemeyle aylık 1000 tl satış yaparsın ama yine sana 500 tl kalır paranıda 1-2 ay içinde alırsın en erken, hizmet aldığın bayi payby.me gibi dandik bi yerin bayisiyle ödeme alman 6-9 ayı bile bulabilir.
Ben toplamda 3 ayda 6k civarı satış yaptım %45 kesintiyle bana 3.5 filan kalması gerektiğini hesapladım 2k civarını kurtardım ama gerisi hala yok.
Satışlarda faturalı hatlardan yapılan satışların ödemesi aşırı gecikiyor, vodafone ve avea 1-3 ay arası dönüş yapıyormuş ama turkcell 12 ayı bulduğu oluyormuş o yüzden ben hala 2012 Kasım ayında yaptığım satışların bile ödemesini alabilmiş değilim, Sırf bu yüzden kapattım serveri lanet ettim kazanacağı paraya.

Serverinde satış yapıyorsan paypal ve mobil ödeme kullanmamak en iyisi, bi ziraat veya işbank hesabı birde ptt hesabı açtır kendine kazancın mobile göre biraz az olsun ama için rahat olsun.
Kusura bakma biraz uzun yazdım ama benim dilim yandı bu işten sende madur olma istedim.

ek olarak : paypal'danda yapılan ödemeleri geri çekme var bilindiği gibi ve bizde faturalı satış yapmadığımız için hiçbişeyi kanıtlayamıyoruz ve olan yine bize oluyor.
benim paypal bakiyem sırf bu yüzden eksi 98USD.
arkadaş açıklamış fakat bende derdimi dökmek istedim
kazandıgın paranın yarısını alacaksın faturalıysa zaten unut o parayı bir sürü ıvır sayıyorlar hala alacağım 4,500 lira var bir şirkette aylık 5.000 mobil yapan biri olarak artık hiç çekileceği kalmadı emin ol sırf o mobil yüzünden başıma gelmeyen kalmadı o kadar alacağım var dersin üstüne birde yardımcı olmazlar. Mobil sayesinde senetlerimi alamadım şuan forumda işi bitmiş arkadaşlara hala paralarını ödeyemedim.Bence hiç girme mobil işine ama karar senin deneyimimi paylaşıyım dedim. Alacağım olan 4.500 lirayıda ne zaman gonderırler Allah Bilir.
Sana şikayetçi olan 3-4 referans getirebilirim