boraege adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende arkadaş ile çalıştım. Programı satın aldıktan sonra her güncelleme de mesaj attı. En son mesajında forumdan banlandığını ve artık güncelleme yapamayacağını söyledi. Bence bunu yapan bir insan benim için dürüsttür. Sonuçta aldığı ücret öyle çok yüksek bir rakamda değil. Ben 35 TLye almıştım yanlış hatırlamıyorsam. Çok da işime yaramıştı. Şuan da kullanıyorum ve herhangi bir sorun da yok.
Burdaki mesele para miktari degil. Yukarida arkadas kendi penceresinden konu yine her zaman oldugu gibi tarafli olarak anlatmis.

Pc me baglangidi dogrudur. Ama mevcut sorunu cozmusmudur. HAYIR

Son meail yada mail konusunda tamamen yalandir. Mail atmisin saat vermis ama o saatte online olmamistir. Bazende ben olamadim. Ama bunlar sorun degil insanlik hali olabilir.
.

Asil mesele r10 da elestirilince mesajkari sil para iadesi yapayim demesidir. Zira para iadesi suresininde gecme sebebi mevcut sorunu duzeltmesi icin kendisini beklememdir

Tum bunlarin konusmalarin emaillerin dokumanlari elimde mevcuttur. Kisacasi bu arkadas bu olayda kusurludur. Ancak hala uzerime oynayarak senin yuzunde n programi satmiyorum triplerine giriyor. Benim kimse ile kisisel bir so sorunum yok. Sarami versin programi alsin