Dostum lisede hiç mi duymadın hocaların hiç mi anlatmadı üniversitede oturup pc de kod yazmazsın bu Kıbrıs üniversiteleri içinde Türkiye üniversiteleri içinde aynıdır. Bilgisayar başına oturup kod yazmaya geldiysen boşa gelmişsin

Kareli deftere kod yazılırdı eskiden şuan yine durumunuz iyi projeksiyon ile aşamalı şekilde anlatıyorlar.
ben yeri geliyor kağıda yazarak çalışıyorum

ama Bu şekilde ders vermenin hiç bir verimliliği yok dersten soğutursun adamı. ben program yazmaya/ uğraşmayı severim ama bu şekilde inan ki öğrencileri dersten uzaklaştırıyorlar bir süre sonra bütün amacım sadece dersi geçmek oluyor öğrenmek değil.. en azından biraz uygulamalı olmalı programlama dersleri. şuan 1 tane dersim o şekilde bilgisayar başında uygulamalı olarak ders anlatılıyor yine aynı şekil projeksiyondan anlatılıyor ders ama hemen anlatılan konu hakkında ufak bir kaç kod yazmak iyi bir şekilde öğrenmeyi sağlar.(o dersi şuanda final sınavına girmesem bile geçtim buda en iyi yanıtı sanırım) eğer sen sadece projeksiyon ile ordaki kodu bana okuyorsan ne anlamı var ? bende gidip evde okurum ne ki bu şimdi hiç ama hiç katkısı yok. beni kodlar ile baş başa bırakıyorsun hadi onuda kabul ettim tamam sen kendin uğraşmadan programlama öğrenemezsin dersler ilerledikçe konular zorlaşıyor ve daha karmaşık şeyler isteniyor o zaman insan orada kopuyor amaç sadece ders geçmek oluyor. 8-10 saatte html ve css mi bitirilir en sonunda diyorlar ki siz artık html ve css öğrendiniz hadi alın yapın bunu. 1,5 haftada ( 8 saat) PHP bitirdik. daha bunun gibi çok şey var..