wow konusu olunca dayanamadım geldim oyun 20 gb ama yanılmıyorsam 6yada9gb yüklendikten sonra oyunu oynayabiliyorsun geri kalanı sen oynarken yükleniyor. genelde kampanyalar oluyor birkaç paketi ucuza alabiliyorsun arkadaşını getir kampanyaları gibi. Piyasada birçok MMORPG tarzı oyun olabilir ama WoW çok ayrı bir dünya kendi dokusu kültürü var oyunu oynamak için herkes para veriyor bu yüzden bir eşitsizlik olmuyor oyun içinde parayla item olayıda var ama kimse yanlış düşünmesin bu parayla aldığın itemler ya da binekler ücretsiz olanlardan daha fazla katkı sağlamıyor (oyuncu eşitliğinin bir örneği daha) sadece daha iyi görünüme sahip itemler alıp almamak sana kalmış ben 2005 yılından beri oynuyorum bazı dönemler ara verdim tekrar başladım felan 2 aydır oynayacak zamanım yok o yüzden yenileme yapmıyorum.

Oyun özeti geçecek olursam RPG ve PVP serverları var bu serverların iki türünde de görev olayı var ve oyuncular arası savaş imkanıda RPG serverlarda oyun birazdaha görev yapma ağırlıklı PVP serverlarda ise oyuncular arası savaş ağırlıklı. Alliance ve Horde olarak iki taraf var RPG serverlarda karşı tarftaki oyuncuların sen istemeden sana saldırmasını engelleyebiliyorsun ama PVP serverlarda ne olursa olsun savaş devam etmeli

Tavsiye olarak şunu eklemeliyim ki PVP ve RPG seçeneği kişiden kişiye değişir oyunu zaten tam anlamıyla bitirmek mümkün değil hani bitirdim tamam herşeyi yaptım dedğin an bir bakıyorsun yeni patch çıkmış yeni görevler gelmiş vs. Ama RPG serverlarda görevleri bitirdikten sonra sıkılmaya başlıyor insan battle ve arena seçeneği var ama pek ruhu yok. PVP serverda yine görevleri yapıyorsun ama ağırlık oyuncular arası mücadelede olduğu için insan devam ediyor.

Hangi kısımda başladığının bir önemi yok tabi ilerde sıkılırsan 20euro karşılığı karakterini diğer realmlere taşıyabiliyorsun karakter başı 20euro tabi.

Ben Ragnaros'da oynuyorum favori karakterim Wormstuffy Level 90 Alliance paladin

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 06:56:57 -->-> Daha önceki mesaj 06:52:53 --

Dota 2 için ise şunu diyebilirim şaun ücretsiz sanırım ama millet key nasıl alıyor bilmiyorum ben eski oyuncu olduğum için sürekli key geliyor bana elimde 20 küsür tane key var isteyenlere verebilirim