kopekbahcesi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bana yap dediklerinde yapmıyorum böyle siteleri .kim girip alışveriş yapıyor acaba ? hıc evmanya hepsiburada vs siteleri incelediniz mi bi bakın sonra buraya gelince tarayıcıyı kapatırsınız alma tabikide

yanlis tavirdasiniz. ozur dilemelisiniz tasarimcidan. adamin tasarimlarina baktim gayet temiz, hersey yerli yerinde. bir sektorel magaza ile hepsiburada gibi genel magazaalari bibirine karistirmamak lazim. grafik show alani degildir bir sanal magaza. bazi tasarimcilar eticaret olayini kavrayamamis sizin de eksiklikleriniz var. web 2.0 gerekli degildir bir sanal magaza icin. sosyal medya tuslari grafik hava civalar musteriyi sacmalatiyor. siteye giren adamin fiyat, urun resmi, sepete ekle butonu, ve ihtiyac duyarsa aciklama disinda hic bir seyi gormemesi lazim. onemli olan web 2.0 tasarimla sosyal medyada paylasilmak, yorum eklenmesi, grafik show yaomak degil ziyaretciye sepete ekle butonuna tiklatip dikkatini dagitmadan odeme islemini sonuclandirmak. gerisi webmaster sacmaligi, para kazanan landing pageler en sade ve grafik acidan az suslenenleridif...

bu arada ekleyeyim, 2004 ten beri bir sektorde sanal magazalarim var. oscommerce ile basladim, opencart, presta, projesoft, hemenal, kobimaster,shopphp,joomla vs envayi cesit yazilim ve hazir tasarimla ve kendi tasarladigim temalar ile is yaptim. konudan anladigim bu temalara cok kotu diyebildiginize gore sizin de kendinizi gelistirmeniz ve insanlarin neden b temalari aldigini znlamaniz lazim...

MZ601 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi