gezginturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
inanıyormusun?.. Google'ı bu kadar hafife almayın.. 40000 lirayı 1 ayda alacak ve google o parayı ödeyecek Geçmişi olmayan bir site veya hesabın bu parayı alması başlıktaki gibi hayaldir.

Ayrıca resime baktımda Angara bebesi Avrupadan araba getirmiş sanırım arkadaki araba yabancı tabelalar yabancı bari ona dikkat etseydi resmi eklerken.. ebaydaki bir ilandan copy paste yapmış gibi görünüyor.
Selaymun Aleykum ustad. Yasim 33 Ankaraliyim.Angara Bebesiyim...
Epeydir yogun calismalarimdan dolayi R10'a pek giremedim tesaduf eseri konuyu ve mesajinizi gordumde bi yazmak geldi icimden.Konuyuda hortlatmak istemedim isin acikcasi ama genede duramadim.Arkadaslar kusuruma bakmasinlar ozur diliyorum..

Fransaya yada Almanya yada isvicreye yolun duserse bi cayimi kahvemi yemegimi yemeni isterim misafirim olmani isterim insallah,bunu bilmeni istiyorum.Her zaman Avrupada bir dostun arkadasin var bilesin.

Mesajindaki yazdiklarini okuyunca biraz gulmedimde degil.Ancak cok onyargiliyiz.Bazi seyleri kucuk dusunup buyuk konusuyoruz sende biraz oyle yapmissin ama neyse canin sagolsun senin.

Dedigim gibi oyle bi yazmak geldi icimden istedigini dusunebilir yazabilirsin ama iste pek yalani dolani bosa konusmayi,bilmedigim seylere cok laf olsun diye yorum yapmayi sevmedigim icin,dedim bi halini hatrini sorayim hemde avrupda bir arkadasin dostun oldugunu bilesin diye yazmak istedim.

Ha konunun esas amacina gelince.Youtube ile zengin Olmakmi ?
Cevabim "cok kolay" olacakdir. Yeterki ilgilen emek ver ugras bu iste paraninda kazancinda limiti yok.

Ha unutmadan ,Yarin araba ile bi resim cekip direk yollarim sana ben ozelden.

Saygi ve sevgilerimle.Hayirli gunler bol kazanclar sana ve herkese..

Unutmadan sunuda yazmak istiyorum bu konuyla alakali.Sirf benim yakindan tanidigim R10'da yada benim sitemde bu isten aylik 10k dolar ustu alan dostlar var.Allah cumlemize bu isten hayirli ve bol kazanc nasip eylesin.