özgün gelecek planı :
ileriye yönelik birçok komplo teorisinden bahsedilse de sektörel siteler kendini herzaman korumaya almalı
Kelime bazlı çalışma olmamalı diyenler var ve bunu diyenler eminim ki bu konularda benden kat kat tecrübelidir.
Kendi açımdan baktığımda bende panda ve penguen güncellemelerinin ilk madurlarındanım
keyword ve com uzantılı sitem güm oldu
Neler yaptım derseniz güm olan sitem pr 3 dü ve pr si 5 senedir aynı kaldı , bu siteyi, eski site olarak adlandırdım ve yeni bir site için çalışmaya başladım
eski siteden yeni siteye link verdim ( kelimem odaklı ) sonrasında devreye giren yüksek pr li linklerdi yüksek pr linkler = para anlamına geliyor tabiki , yüksek pr lerden kastım pr 8-9-10
, asla ve asla 50 li 100 lü veya binlerce imleme tarzı çalışmalar yapmadım 3 ay içinde istediğim kelimede 1. sıradayım
tabi durmak yok çalışmaya devam diyerek kendi linklerimi çıkarabileceğim 100 e yakın site yapıyorum bunlar paravan bloglar değil hepsi com-net-org domainler henüz bunlara kendi linklerimi dahi koymadım
Sonuç olarak diyeceğim şu son günlerde tv de dönen bir reklam var ya adam balık tutmanın inceliklerinden bahsederken ( oltası boş ) yanındaki adam oltayı atıyor ve oltası istavrit dolu
Çok ince hesaba gerek yok bence yüksek pr li ve alakalı sitelerden alınan linkler = kelimede yükseliş
Bu arada şahit olduğum son bir bilgi : Özgün makale yazı ne denirse artık bu kime göre özgün ? siz makale yazdırıyorsunuz veya yazıyorsunuz ama biri sizden makaleyi kopyalıyor
google kimi ilk indexlerse o sitede makale özgün olacaktır. sonuçta google a bu beste benim, bu kitabı ben yazdım, bu filmin senaryosunu ben yazdım, bak noterden kanıtım deme hakkımız yok ...
Herkese iyi çalışmalar dilerim . Sektörel Çalışma Yapanlara da Sabır Dilerim