doğrudur blogspotta etiketleri gösteriyorum fakat forumdaki etiketlerin aynısını ona uyguluyorum keşke blogspottaki verimi forumda alabilsem asıl konular forumda yer alıyor fakat blogspot sitesi hit alıyor aslında online oyun forum sitesi bana göre değil

iyi hit getirdiği için tavsiye üzerine açmıştım fakat zaman buldukça konu açıyorum

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:54:10 -->-> Daha önceki mesaj 23:35:43 --
bu sorunun çözülmesi için daha açıklayıcı bir şekilde yazmak istiyorum

en azından neden kaybaklandığı ile ilgilili yardımcı olursanız sevinirim sıkıntımı tekrar belirtiyorum forum sitemdeki konular blogspottan hit gelmesine rağmen konular indexlenmiyor google'da
1 ) Forum sitesindeki otomatik link eklentisini kaldırmalıyımmı
2 ) Kaldırmana gerek yok blogspotta paylaşılan aynı konunun kopyala yapıştır yaptığım için konu linkleride ekleniyor yoksa onlarımı kaldırmalıyım
3 ) forum sitesindeki elle girdiğim etiketlerin aynısını blogspot sitesinde etiket olarak kullanmaktayım bu bir sorun teşkil edermi etiketleri farklı farklı mı girmeliyim
4 ) Forum sitesindeki aynı konuyu blogspot sitesinde paylaşıyorum blogspottaki paylaştığım indirme url'sini orjinal konuya yönlendiriyorum yani forum sitesini sorun bundanmı kaynaklanabilir ?