Hergün yaptığınız binlerce günah yok mu acaba? Cinsi münasebetim de yok.. Ulaşabildiğim 4 kişiye sordum... Alo fetvayı aradım... Tuvalete girerken üzerine birşey kapatmanız ve kesinlikle görünmemesi halinde sorun yok deniyor... Kına ile yapılan bir dövmenin günah olup olmadığını bilmiyorum... Ama peygamber efendimizin kına sürmesinden yola çıkarsak desenli kınanın da bir farkı olacağını zannetmiyorum... O kadar kişi yorum yapmış sadece size cevap yazdım... Şimdi gidip çıplak kadın resmi çizdirseydim günah mıydı? Günahtı... Bu kınadan yapılan ayet günah olsa bile o kadın resmi kadar günah olacağını düşünmüyorum... Kalıcı dövmenin lanetlendiğini videolardan öğrendim... Ondan vazgeçtim.. Her hafta gidip kınadan yaptıracağım... Ayrıca dindar bi imaj çizmeye çalıştığım yok... Dövme yaptırmayı düşündüm... saçma sapan birşey yazmak yerine aklıma en sevdiğim ve bana en anlamlı gelen bu cümle geldi... Daha anlamadığınız bir yer var ise konu altından yazmanız yeterli...
Din tüccarlığı ve dinin kula hizmet etmesi eylemi şu an senin yaptığın durumdur. Git şeklini mi çizdiriyorsun, yazı mı yazdırıyorsun ne yaparsan yap. Kalkıp da bana Kur-an'ı Kerim'den alıntı yapıp onu kullanacağım, sağdan soldan fetva aldım bir şey olmaz diye laf üretme. Her şeyin bir edebi, bir yakışanı var. O vakit helaya Kur-an'ı Kerim ile gir. Nasıl olsa belden yukarı tutunca günah yazmaz. Sar bir bezin arasına, gir o şekilde helaya Kur'an ile beraber.
Daha fazla laf israfı yapma, kendini avutmaya devam et.