Ben olsam, açtığım bir oyun index alınca diğer oyuna geçerim. Bu tabi mantıklı ya da mantıksız gelebilir ama ben böyle yapardım
Yeni sitede index almak öyle kolay olsa denenebilecek bir yöntem hocam

Kaç aylık hatta , yıl diyen sitelerin sahipleri bile bazen geliyor google sitemi kac gündür indexlemiyor diye feryat ediyor. Site 1 aylık ama 4-5 gündür kasıyorum siteyi ve sadece kategoriler indexlenmiş , indexlenir elbet sabır isi tabi bunlar zamanla bizde sabırlı biri olacagız
abi kim o max su kadar ekle diyenler, boyle bi sacmalik yok. abi icerigin cok eklenmisi az eklenmisi mi olurmus..
istersen gunde 100 icerik ekle... Ama problem surda basliyor, sen our boyu gunde 100 icerik ekleyebilecekmisin? problem bu.. Sen gunde en az ne ekleyebileceksen, o kadar ekle, fazla yuklenme.. o zaman google diyor iste, belli ki kasmis bu aralar, sonra siteyi asagi cekince sitem nerde diyo millet..
Bakin. 100 icerik eklersin, iyi yerlere gelirsin, google senden hergun aynisini bekler. inersin gunde 10 icerige, tak ceker seni asagi.. Ama gunde ekle 2-3 icerik, yada artik ne kadar ekleyebiliyosan, ve zamanla yukselt bu miktari ama azaltma. Iste 2-3 icerikten 10 icerige cikarsan ve surekli bunu yapiyosan, siteni gelisiyor olarak gorur google ve odullendirir seni..
Simdi sen karar ver hangisi iyi...
Söylediklerinizde aynen benim düsünceme yönelik hocam. Hergün istikrarlı icerik kısmına aynen bende katılıyorum ama böyle 2 tane fikir ayrılıgı olusunca tabi bende siteye nasıl müdahale edeceğimi sormak istedim. Sıkıntı olmaz yani yeterki istikrarlı sayıda ekleyeyim