Merhaba arkadaşlar video sitesi scripti yapmayı düşünüyoruz sadece anasayfa ve alt sayfa css'si hazırdır yani onu ben size göndereceğim. Siz bunun bağlantılarını admin panelini vs yazıp siteyi hazır edeceksiniz. Yani bunun yazılım işi sizin göreviniz olacak . Buna etiket sistemi için url ayarları, domain lisanslama sistemi, admin paneli, admin panelindenyazı (video) ekleme, videoya etiket ekleme başlık ekleme açıklama ekleme , admin panelinden site başlığı, keywords, meta tag düzeltme, %100 seoya uygun URL'ler vs yazdırmak istiyorum. Bana tahminen ne kadar mal olur? (Sadece fiyat araştırmasıdır.) (TELİF HAKLARI BANA AİT OLACAKTIR.)

Yani kısacası CSS dosyalarım mevcut. Yazılım işlerini halledecek bir arkadaş arıyorum. Aradığım özellikleri aşağıda topladım.

> Site içi fonksiyonlar (etiketler, seo ayarları, url seo ayarları,sayfa ayarları)
> Admin Paneli Tasarımı ve Yazımı (tasarım basit bir şey olsun)
> Admin panelinde site title, keywords ayarları , video ekleme (video başlığı, kod vs) video ekleme sayfasından etiket ekleme, etiketler için ayrı bir sayfa ve etiket silme özelliği ayrıca video ekleme sayfasında başlık url keywords vs düzenleme özelliği,
> Scripti Domaine lisanslama paneli. lisanssız sitelerde çalışmama özelliği