kopekbahcesi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir cok modul eklendı bridial teması uzerıncen calısma yapıldı ondan dolayı olabilir ama .Fazla div eklediğin zaman sayfada kayma olması gerekmez mi madem çok iyisiniz kendi sitelerindeki padding olsun bu tarz kaymaları düzeltseniz olmaz mı burada sidik yarışına girmek yerine.Brdial teması uzerınden duzenlendı temanın background değiştirme ve bazı fonksiyonları kullanılmak istenildi o yüzden o tema uzerınden yapıldı default tan da yapabilirdi sanırım o kadar işi yapan bir insan . Daha çok örnek var o tema orta başlangıç seviysinde bir tema.olay sidik yarışına dönmesin .
Div hatalarını ben söylemiyorum sitenizin kaynak kodları söylüyor.. resim de görebilirsin..Sizinle sidik yarışına girmem özelden gönderdiginiz için linki hatayı söyledim..Sonra ben Siz benim sidik yarışına girecegim birisi degilsiniz kendi ayarınızda başkasını bulun o iş için.

Size tavsiyem; eleştiriyorum kılıfı altında da olsa kimsenin emeğini aşağılıyıcı ve hakaret vari sözlerle küçük düşürücü yorumlar yazmayınız bu o kişi yada emeği degil sizi küçültür..Konuda temanın ücretlimi değilmi oldugu sorulmuş nasıl bir tema denmemiş, size eleştiri yapın denmemiş ama siz iş güzarlık yapıp yardırmışsnız maşallah ne hakla yada yetkiyle yada siz hangi sıfatla bunu yapıyorsunuz...hayatta başarılar dilerim HOCA...