Oyunu ındırdım

30 dakikadır filan oyunu oynuyorum , karakterleri seçecektim bazılarında 55 lwl filan yazdı galiba onlar paralı diye düşündüm , şuan panda yım

geziyorum oyunu görevleri yapıyorum

valla oyunun girişi , video ları , görevleri , heleki karakterlerini çok beğendim ben :| , oyunu gezeyim biraz daha bir kaç ss veya yorumlarımı yazarım

Wow'u indiren bir kaç arkadaş daha vardı yanılmıyorsam onlarda gezip yorumlarsa ona göre hep birlikte başlarız
Hocam wow'daki tam olarak sistem nedir ? Paketler kaç para ? Aylık mı ödüyoruz ? oyuna girerken kaç parayla başlamamız gerekiyor ? son lwl kac ? filan filan filan cevapları bekliyoruz

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:29:03 -->-> Daha önceki mesaj 18:22:44 --
Karakterleri SS'lim dedim , rarladım isteyen bakabilir
http://www.multiupload.nl/5105GZ11BX
Dostum seni birisi oyuna davet etseydi öyle hesap açıp başlasaydın sadece ilk paketi satın alarak 1 ay oynardın. Aynı zamanda seni davet eden kişi ile oynarsan gelen exp 3 kat artıyor. İlk paketi aldıktan sonra (bu paket 80'e kadar kasmana müsade ediyor) cataclysm paketi 85 e kadar açıyor bu paket 10 liraya falan bulunuyor. Baktınız iyice sarıyor 85-90 paketi (Mop) buda 56 liraya falan satılıyor. Elbette ilk 30 gün ardından uzatmanız gerekiyor bunada game card deniyor en yaygın olanı 60 günlük 45-55 lira arasında değişiyor. Blizzard bizi üçüncü dünya ülkesi olarak gördüğü için hesap açarken lokasyon olarak ülkemizi seçtiyseniz bu arkadaş davet etme olayından yararlanamıyorsunuz.
Oyuna girerken sağ taraftan realm kısmına tıklarsanız ve oradan Twisting Nether seçip, ırkıda Horde yaparsanız çok Türk olan yoğun bir servera girmiş olursunuz.