Oyunu ındırdım 30 dakikadır filan oyunu oynuyorum , karakterleri seçecektim bazılarında 55 lwl filan yazdı galiba onlar paralı diye düşündüm , şuan panda yım geziyorum oyunu görevleri yapıyorum valla oyunun girişi , video ları , görevleri , heleki karakterlerini çok beğendim ben :| , oyunu gezeyim biraz daha bir kaç ss veya yorumlarımı yazarım Wow'u indiren bir kaç arkadaş daha vardı yanılmıyorsam onlarda gezip yorumlarsa ona göre hep birlikte başlarız

soldiertr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Wow guzeldir yillarca oynadim 90 level charlarimda var ama yillarca oynayinca sıkıyor. Ama siz yeni baslayacagini icin sorun yok sro gibi degil oyun pot basacam diye beklemeyin alternatif olarak dota2 ve rift oneririm (rift icin 12 hazirani bekleyin free to play olacak) wowun en buyuk artisi pvp sidir baska hic bir oyunda bulamazsiniz.Cinematikleri cok iyidir ama oyun grafikleri cinematiklerle bir degil ama yakin wow hakkinda ne isterseniz sorun cevaplayayim
Hocam wow'daki tam olarak sistem nedir ? Paketler kaç para ? Aylık mı ödüyoruz ? oyuna girerken kaç parayla başlamamız gerekiyor ? son lwl kac ? filan filan filan cevapları bekliyoruz

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:29:03 -->-> Daha önceki mesaj 18:22:44 --

Karakterleri SS'lim dedim , rarladım isteyen bakabilir

http://www.multiupload.nl/5105GZ11BX