Yapımcı doğrudan para kazanmak için video yüklemez, tanıtımını yapıyor, dizinin devamlılığı için yayınlıyor dizi bölümlerini.
Ben Kurtlar Vadisi Pusu diye indirgeme de yapmadım. Bu hakkı veren dizileri düşünerek soruyorum.
Hocam şuanda siz sizin işinize gelen şekilde olsun istiyorsunuz her şey. Nasıl para kazanmak için yüklemiyor bir çok kanal youtube üzerinden yılda milyonlarca tl para kazanıyorlar. Hemde bunlar adsense gibi reklam firmaları ile değil direk firma reklamları alıyorlar.
Sonra tanıtım ve sürekliliğe gelelim emin olun tanıtım için ve devamlılık için sizin veya bizim sitelerimize ihtiyaçları yok. Tv de zaten reklamları dönüyor ayrıca devamlılık ile internetin alakası yok. Devamlılık rating ile alakalı hocam.
Kısacası kendimizi kandırmayalım dizilerin %99 'da telif hakkı var ve ister embed ile ister iframe ile vs.. yayınlayın yasaktır.
Size örnekte veriyorum K.V.P youtbede var embed var, muyap embed var lüften youtube kanalınızda yayınlayın ihtar yiyormusunuz yemiyormusunuz 1. kişi olarak öğrenin.
Bırakın dizinin tamamını fragman yükleyin ve adsense reklamını koyun siz uyarıyı görün o zaman.