Google arama sonuçlarında yüksek pr lı sitelerin daha önde olduğunu artık düşünmüyorum . önceden bu durum biraz böyleydi fakat artık herkes backlink hacklink alıp yüksek pr yaotığı için google artık hangi site kaliteli hangi site doğal ve organk yöntemlerler pr ve backlik hatta paylaşım aldığını tahminimce kestiremiyor ve artık bunlara fazla bakmıyor.
bence orta ve uzun vadede sürekli güncel olan ve kısmen özgün olan websiteleri ota vadede google aramalarında üstlerde görünüyor diye düşünüyorum.
TR de pr 6 site sayısı 5-10 tane ken bende pr6 site vardı pr 2 site beni çoğu yerde hep geçerdi hala da geçiyor son 2 senedir bakmıyorum bile inanın kaç oldu.
forumda yüksek pr lı link satanların basıları domaini pr güncellemesinden 1 hafta önce yüksek pr lı bir siteye yönlendiriyor haliyle google domaine yüksek pr veriyor güncelleme sonrası kişi bu yönlendirmeyi iptal ettiğinde bir dahaki güncellemeye kadar valid yükek pr olarak görünüyor ve bunlar link vs satıyor alanları anlamıyorum velevki gerçek olsa bile yine almam.