JaMeRoN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1- içerikler eklenirken kesinlikle silinme gibi yada uygunsuz içerikler eklenmesi söz konusu değil olamaz kelime bazlı olsa bunun için bir çeşit filitreleme yapmış bulunmaktayım. googlenin yasaklı kelimelerinin hepsini tektek eklemiş durumdayım bu kelimeler çıkamaz. ki zaten bu süreçten sonra henüz filitrelenmesi gereken bir kelime dahi yayınlanmadı. yani filitre henüz iş başı yapmış dahi değil.

2- genel itibariyle şuan kuşkularımın yoğunlaştığı sebep wordpress al in seo sanırım bu konuda haklısınız.

3- Evet eklenen içerikler hemen indexleniyor. halen onunla alakalı bir sorunum yok .

4- yaklaşık 3 yıldır hostgator kullanıyorum daha bir kez olsun kesinti olduğunu görmedim. yani bariz hiç olmadı kesinti. bu nedenle sorunun kesintiden kaynaklı olduğuna ihtimal dahi vermiyorum.

sitemdeki ziyaret sayısındaki düşüklük aslında benim sitemde baya dalgalanmalar var son bir haftaki seyrinden sadece -50 tekil oldu yani aslında okadar da düşüş sayılmaz çünkü yarın bu rakamı geçebilir bazen oluyor öyle.

backlink çalışması hiç yapmadım. kopya içerik olmadı olamaz çünkü benim gördüğüm rüyayı senin görmen imkansız dolayısıyla benim görüp yazdığım rüya sadece bana aittir sen benim rüyamı tahmin bile edemezsin ki kaldıki onu yazıya dökebilesin. kısacası kişiler kendileri siteye girip gördükleri rüyaları yazıyorlar yorumcularımda bu rüyaları yorumluyorlar.
Maalesef artık hostgator eskisi gibi değil. Hostgatorda kesintiler oluyor. Eskiden mail atarlardı kendileri kapattıklarında artık onuda yapmıyorlar. Eskisi gibi bir hizmet yok yani. Bende 3-4 senedir hostgator kullanıyorum. İlk defa bu kadar sorunla karşılaştığım bir dönem yaşıyorum. Ama bu kesintilerden dolayı sitenizde sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.

Ziyaretçi konusunda ciddi düşüş yaşamadığınızı anladım zaten. Ziyaretçi sayınız çok yüksek değilse 1000 kişiden 500 'e düşmesi normalde %50 ziyaretçi kaybı gibi görünsede aslında dönemsel bir şeyde olabilir. Burada dikkat etmeniz gereken konu konularınızın aldığı sıralamalar. Sıralamalarınız değişmemişse 10 kişi girsede sitenize sitenizde düşüş olduğunu söylemeniz doğru olmaz. Bunun için sık sık istatistik tutmalı ve sıralamalarınızı kontrol etmelisiniz.

Rüya tabirleri rekabet olan bir alan. Benimde yurt sitem var, yine rekabet olan bir alan. Anahtar kelimede aşırı derecede düşmüşüm 150 lerden 300 'e ama bu konuda hiç endişeli değilim. Normal çalışmalara devam ettiğim sürece kendiliğinden geri gelecek ve umarım ilk sayfayada çıkacaktır. Düşüşü hemen yapılan bir çalışmaya bağlamak doğru olmaz.