gogıl ülkeye göremi deger veriyor bilemiyorum ama şuan için legal sitem olmadıgından ***** siteler için birşey yazmak istiyorum , almanca video sitesi hiç etkilenmedi ingilizce olanı hemen hemen % 10/15 etkilendi Türkce olanları %50 hit açısından etkilendi. sıralamalarda da yine almanca olan hemen hemen etkilenmedi ingilizce olanda yüksek hit aldıgımız linkler belirgin oranda etkilendi ve Türkce olanların cogu tepetaklak oldu.Hani gerçekten artık Türkce sitelere bi garezi var bunu anladım bu güncelleme ile.

hangi kıstaslara göre güncelleme yapıp ta hangi düzenlemeleri getiriyor anlamadım. bence kendi sitelerine/uzantılarına yada kendilerinin rakiplerine karşı hit almak ve aranma tıklanma oranında kendine yüksek pay biçmek için yapıyor.

kafaya oynamak istediginiz konularda muhakkak google plus yada youtube backlink alın bazı konularınızda görün neler neler yaşadıgınızı.küfür etmemek elde degil...

emek veripte güncelleme ile yaşıyacagıma (ki söz meclisten dışarı) cp yapıp backlink alıp rahatına bakmak en dogrusu sanırım. adsensemide zaten saçma sapan nedenden dolayı banlamıştı gece gece tüm kinimi kustum