1. seçenek size olumsuz değil olumlu olarak yansır. tabi sorunsuz bir şekilde yapıldığında. eklenen içerikler sorunsuz ve sonradanda silme gereksinimi duymuyorsanız size olumlu yansır.
2. eklentiden kaynaklı anahtar kelimede düşme ihtimali düşük olsada vardır.
3. webmaster tools bazen saçmalayabiliyor. google sitenize giriyor, makaleleriniz indexleniyor ve arama sonuçlarında da çıkıyorsa sorun yok demektir.
4. sunucu kaynaklı google bir süre sitenize erişememiş olabilir. bu her sitede olan bir durum. çok uzun süre kapalı kalmadıysa problem olmaz.
sitenizin bir defa ziyaretçi sayısında pek bir değişme olmadığını belirtmişsiniz, bir defada büyük ziyaretçi kaybı yaşıyorum demişsiniz. yeni olan bir şey mi bu?
bu tür sorunlar genelde sitenin değer kaybetmesinden kaynaklanır. herhangi bir backlink çalışması yaptırdıysanız sorun bundan kaynaklı olabilir ya da kopya içerik yayınlamaktanda olabilir. ziyaretçi sayınız ve yaptırdıysanız backlink çalışmalarınızla ilgili bilgi vermeniz gerekirki size daha fazla yardımcı olabilelim.
1- içerikler eklenirken kesinlikle silinme gibi yada uygunsuz içerikler eklenmesi söz konusu değil olamaz kelime bazlı olsa bunun için bir çeşit filitreleme yapmış bulunmaktayım. googlenin yasaklı kelimelerinin hepsini tektek eklemiş durumdayım bu kelimeler çıkamaz. ki zaten bu süreçten sonra henüz filitrelenmesi gereken bir kelime dahi yayınlanmadı. yani filitre henüz iş başı yapmış dahi değil.
2- genel itibariyle şuan kuşkularımın yoğunlaştığı sebep wordpress al in seo sanırım bu konuda haklısınız.
3- Evet eklenen içerikler hemen indexleniyor. halen onunla alakalı bir sorunum yok .
4- yaklaşık 3 yıldır hostgator kullanıyorum daha bir kez olsun kesinti olduğunu görmedim. yani bariz hiç olmadı kesinti. bu nedenle sorunun kesintiden kaynaklı olduğuna ihtimal dahi vermiyorum.
sitemdeki ziyaret sayısındaki düşüklük aslında benim sitemde baya dalgalanmalar var son bir haftaki seyrinden sadece -50 tekil oldu yani aslında okadar da düşüş sayılmaz çünkü yarın bu rakamı geçebilir bazen oluyor öyle.
backlink çalışması hiç yapmadım. kopya içerik olmadı olamaz çünkü benim gördüğüm rüyayı senin görmen imkansız dolayısıyla benim görüp yazdığım rüya sadece bana aittir sen benim rüyamı tahmin bile edemezsin ki kaldıki onu yazıya dökebilesin. kısacası kişiler kendileri siteye girip gördükleri rüyaları yazıyorlar yorumcularımda bu rüyaları yorumluyorlar.