1- yüksek satış rakamına ulaşırsanız sizin logonuzla tedarikçiniz yollar
2- faturayı ayrı yollayabiliesiniz
3- sadece ürünleri sitenize koyup fatura dahil sizin yerinize kesen firma var. Utel di sanırım
4- payu fazlasıyla güvenli
Hocam nasıl bizim yerimize fatura kesen ?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:27:43 -->-> Daha önceki mesaj 18:27:08 --
Arkadaşlar ,
E-ticaret için bazı problemlerım var onları çözemedım yardımcı olursanız sevınırım.
- (*stoksuz çalışacağım için )Tedarikçi Senin Müşterine ürünü Gönderirken kutu içerisinde fatura gitmesi gerekiyor. tedarkçi benim firmamın faturasını nasıl o kutuya koyacak ?
cevap: tedarikçi senin adına fatura kesmez büyük firmalr sadece ürünü sana gönderir müşteri adresine gitmesini istiyorsan faturayı sen ayrı olaraka önderebilrsin ptt ve ya kargo yolu ile
-Şöyle bir sistem varmı ? ( Sen siteyi kuruyorsun satmak istediğin ürünleri istiyorsun senin adına tedarikçiyi bulup sitene ekleyip sen sattıktan sonra paketlemesini yapıp müşterine gönderen bir kuruluş firma varmıdır ?
yoktur olsa bile güvenli değildir bi nevi ortaklık gibi bişey bu
- Payu Güvenlimidir?
güvenlidir bir çok firma busistemi kullanıyo
- e-fatura düzenlemek için belirli bir limitte satışımmı olması gerekiyor
çok fazla proseduru var zahmetli iş
- Faturayı ben kestiğim zaman garantili ürünlerin garanti şartlarındanda ben mi sorumlu oluyorum ?
sonuçda satan firmada sana malı gönderirken fatura kesiyo garantiyide o vermişş olur
- Anahtar teslim herşeyi ile e-ticaret sistemini kime yaptırmalı
diğer e ticaret sitelerini incele hoşuna giden sitelerden referans al bütcene uygun kurumsal firmadan alabilirsin..
Bu konuları çözemedim bir türlü
Hocam İlginiz İçin Teşekkür Ederim.
P.M. Gönderdim size yanıtlarsanız çok memnun kalırım
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:40:46 -->-> Daha önceki mesaj 18:27:43 --
arkadaşlar bu tedarikçi arttırmaya yönelik ne yapılabilir?