5- Öğrenciyim abi hoca böyle bir proje istedi lafını söyleyen 2 tip insan var. Ya gerçekten öğrenciler ya da üç kağıtçılar..
Eğer öğrenci ise; durumlarını hoş görmüyorum çünkü hoca bu ödevi vermişse yapabileceğiniz kadar bilgi vermiş demektir ya da araştırıp yapabilirsiniz demektir. Ben onlarca mühendislik öğrencisi hatta mühendislerin projesini yaptım, yahu hiç mi bir şey öğrenememişsiniz.. Benim sınıfımda for döngüsü yazamayan adamlar vardı .. Şimdi gel de bu insanlara ne de? Tamam zor projeler için bir şey demiyorum ama basit bir şey için de yuh yani..
Şu kısma katılmıyorum.
Öğretmen verdiği şeyi sadece sınavda ister, vermediği şeyi ödevde-projede ister.
bu bakış açısıyla verileni almamanız ya da bu yoruma katılmamanız normal... çünkü söz konusu bir programlama derslerini tarih dersiyle karıştırıyor öğrenci.. sonra çıkıp sınavda projede
"vay hocam sen bize mssql'e bağlanmayı öğrettin ama access'e bağlanmayı öğretmedin"
böyle bi dünya yok arkadaş. yıl olmuş 2013.. bütün internet bilgisayarda bilgisayar da ya masada ya cebinde... açık açık söylüyorum bu cümleyi kuran adamdan programcı falan olmaz boşuna uğraşmasın zaten...