sinnerxx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ülkesinde neler oluyor, 50 kişi can verirken nerede neler dönüyor, KJim kimi öldürüyor...

Takip etmeyen insan koyundur. Çünkü kim nereyi gösteri,rse oraya gider.

Aralarında Üniversite öğrencisi de var, belli bir yaşa gelmiş insanda. 1 sene sonra oy kullanacaklar. İnanmıyorum ki hiçbirinini gerçek bir fikri olsun.

Dünyada neler oluyor en azından gündemi takip ederek bir fikir sahibi olunur. Koyun kelimesi ağır mı geldi. Bana göre değil. Az bile söylenmiş.

Muhalefet Olmak dediniz. Kime ve Neye Muhafelet. Siyasi bir kelime varmı yazımda. Veya parti ismi. Veya siyasetçi ismi. İnanın muhafelet olduğum noktada karşımda olmak i,stemezsiniz. Çünkü karşımdaki koyun ise gütmesini bilirim, çakal ise dürtmesini bilirim.

Bu ülkenin daha iyi bir geleceğe ulaşması için herkesin elini taşın altına koyması lazım. Ve bu evde dünyadan bir haber yatrarak, facebook köşelerinde kızlara poke yollayarak, twitter üzerinden hastag açarak olmaz: Gündemi izlemek, hiçbir şey izlemese bile ülkenin 50 canı gitmişken bir fikir sahibi olmak ile olabilir.

Van gibi biryer nasıl bir cevaptır...

Acaba Van neresi.

Televizyonda bir bombalama gösterdiler. Orası sanırım...

Cevaba bakarmısınız. Ülkede bomba patlamış kadın bakmamış bile.

Duyduğum olay belirli sayıdaki Türk askerinin öldüğü...

Nasıl bir duyum ise...
siz ne sıfhatla olursa olsun şahısları kendi görüşleri , takip ettikleri etmedikleri , sevdikleri sevmedikleri , oy verdikleri ya da vermedikleri yönleri ile eleştirebilirsiniz fakat saygı çerçevesinde.Kimse size bunlar bunu yapmıyor koyundur , bunlar bunu yapıyor bunlara da böyle diyelim ya da yakıştıralım betimlemelerini yapma hakkını vermez keza bu düpe düz kişiye hakarettir.Bahsi geçen tamamı ile hit odaklı belkide bilerek hazırlanmış olabilecek tarzda bir video ile insanları yargılamanız tuhaf ? keza bu tür basit videolar ile asan kesen biri ile siyaset konulu tartışma yapmak da pek akıl kari iş değildir.Söylediklerim ağır gelebilir size fakat durum bunu gerektiriyor.

" 1 sene sonra oy kullanacaklar. İnanmıyorum ki hiçbirinini gerçek bir fikri olsun. " bu cümleniz ile anlaşılan vurgu barizdir 1 sene sonra yine o verecekler ve akp yine iktidarda kalacak ve bu adamlar yine güdülmeye devam edilecektir." ya da ne gelmişinden ne de geleceğinden bir haber bir halk mı ?

birde işin farklı duruşları var , ben videodakileri savunmıyorum yanlış anlaşılmasın falat bu şahıslar bir gösterge değildir ve etkileri de kendi çapları kadar olacaktır.İnsanın yaşam kalitesi , çevresi , aile terbiyesi , eğitimi , yaşadığı şehir , sosyal şartlar vb birçok nesne bu tür durumlardan onları birhaber edebiliyor.

hepsini geçelim , herkes mevcut gündemi takip etseydi o video da olağan kötü durumları açıklasaydı tam anlamı ile tam bir vatandaş mı olacaklar dı ?

bence amacın farklı araç olarak yanlış örnekler seçiyorsun ve iktidara kızgınsın sebebi de bu tür insanlar diyorsun.Örtülü konuşmanın sebebinin olmadığını düşünüyorum keza forumda siyasi konularda yasak o yüzden fazla uzatmıyacağım.

son olarak tekrardan malum kötü olayda Rabbim tüm ölen ve yaralanan herkesin ailelerinin yar ve yardımcısı olsun.İmzam tüm yaşananlara kendimce tasfirimdir çok şey anlatır.