Lacoste, Polo, Zara, Pull-Bear mağazalarından alışveriş yapıyorum genelde.
Markaya asla önem vermem ama aldığım ürünü uzun süre eskimeden kullanmak isterim. 10 tane dandik tişört alacağıma, 1 tane kaliteli alırım fiyatı ne olursa olsun. Zaten çok birşeyde almam, alışveriş en nefret ettiğim şeydir. Zorla götürdüklerinde 1-2 tane şey alır tüm sene giyerim.
Yazın çok sıcaklarda Polo'nun ipincecik %100 pamuk tişörtleri var düz renklerde. Markofoni'de bedavaya satılıyor neredeyse, 25-30 tl falandı en son sanırım. O düz renklerin hemen hemen hepsi var onları giyiyorum hiç bir şekilde ter izi falan bırakmıyor, serin tutuyor. Gömlekleri iyidir, seviyorum.
Onun dışında polo'nun diğer ürünleri çöp gibi tasarım berbat, tişörtleri çok kalın ve tasarımları iğrenç. Apaçi vari çakmaları bile daha iyi duruyor. Böyle kocaman logo yerleştirmiyorlarmı

Pantolonlarını severim uzun süre ayağınızdan çıkmaz hiç eskimezler.
Lacoste'un klasik tişörtleri oldukça kalitelidir. Çok aşırı sıcakta uygun değil gibi ama bahar havalarında iyi gidiyor ve kaliteli duruyor.
Zara'dan yeni yeni alışveriş yapmaya başladım. Kazak ve Gömlek almıştım çok kaliteli ürünlerdi. Tavsiye ederim. Yazlık ürünlerini hiç kullanmadım. Gömlekleri iyi görünüyor. Başka ürünleride var mağazada.
Pull-Bear gençler için bence çok güzel tasarımları var. Tasarım olarka en sevdiğim ürünler bu mağazada.
Fakat bedeninizin fit olması gerekiyor. Çok güzel ürünler var fakat ben çoğunluğunu kullanamıyorum kilomdan dolayı. Kiloda demeyelim, yani bayağı ipince olmanız lazım o pantolonlar için.
Levis'ın pantolonları iyidir fakat klasiktir. Kot pantolon için Mavi'yi öneririm.
Yaz için kapri için önüme ne güzel gelirse onu alırım pek markasına dikkat etmem. Bu sene dizüstündeki kapriler yoğun olacak gibi görünüyor, çok rahatlar. Kahve-Koyu Sarı tonlarındaki kaprileri seviyorum ben daha çok. Üstünüde mat renkli tişörtlerle yaz iyi gider.
Koton ürünleri dandik ama bazı tişörtleri güzel, sadece tasarımları güzel. Çizgi Film karakterlerinin tişörtleri falan çok oluyor, onları almıştım. Tişört kalitesi yerlerde ama tasarımlarını sevdiğim için kullanıyorum.
LCW halk pazarı gibi gençler için çok dandik ürünleri var. Zaten avm'lerde yaşlılar dolduruyor. Ben ürünlerini beğenmiyorum. Evde pijama niyetine giymek için alınır.
Karı gibi adamlarız maşallah hepimiz saydırdık