soneryakamoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sitede PR3 ve yaşından başka ön plana çıkan başka özellik göremedim; aramalarda "sohbet et" yazınca da ilk sayfada yok.

Bunun için teklifim şimdilik 200 TL ancak dediğim gibi hiti ne kadar bilmiyorum ya da banlı olduğu reklam firması vs?
değerlendirdiğin çok sağol, önce şunu belirteyim siteyi güncel tutamadığımdan ikinci sayfaya düştü alexa sıralamasına bakarsanız anlarsınız biraz güncel tutulsa eminim geri eski yerine gelecektir kendi kelimesi ilk 4 sohbet 25 30 sayfalarda geziniyordu
banlı olduğu herhangi bir reklam firması yok sohbet bölümüne bakarsanız reklamı görürsünüz

fiyata gelince bu fiyata bırakmam mümkün değil yaşını başını almış site her yıl yenileme parası ortalama 80 100 gibi bir rakam harcandı 200 lira bırakamam

önceden sohbet yazında alttaki alternatig seçeneklerde sohbet et 6 7 inci sıralarda çıkıyordu kafada sohbet odaları vardı şimdi sohbet siteleri sohbet net sohbet et diye alternatif seçeneklerde üstte çıktı yani kelimenin hit yükselecektir şimdilik hit yok desek yeridir 20 25 arası bayadır bakmadım acıkcası
neyse teşekkür ederim ilgilendiğin için.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:08:48 -->-> Daha önceki mesaj 21:05:38 --

Kaplan43 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Söylemiş olduğunuz ücretin yarısını teklif ediyorum uygunsa pm dönüşü yaparsınız.
teşekkür ederim bu fiyata düşünmüyorum