setrox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar şunu unutuyorsunuz sanırım..başlı başlına bir network ağı kurup ordan burdan link paylaşımları yaptıgını siteleriniz veya siteler varsa bunlar toplu olarak değerlendiriliyor..yani içeriğiniz güzel olabilir ama büyük harfle yazıyorum kusura bakmayın

"NETWORK AĞINIZDAKİ SİTELERİNİZDE SPAM SİTELER VAR İSE BİRDE KARŞILIKLI VEYA DEĞİL LİNK ALDIĞINIZ YERLER GOOGLE TARAFINDAN FİLTREYE SOKULUP BACKLİNKLERİ DEĞERSİZ KILINDIYSA HEM YEREL NETWORK AĞINIZDAKİ SİTELERİN SERP DEĞERLERİ HEMDE FİLTREDEN DOLAYI SİTELERİN SERP DEĞERİ DÜŞÜYOR VE SİTELERİNİZ SIRALAMALARDAN KAYBOLUYOR"

Bir sürü site vardı toparlanma beklentisi içinde olan dalgalanma düzelir diyen çoğu düzelmedi..dalgalanma bazı sitelerin yerlerinde edilmesi ve diğerlerinin o yere gelmesinden kaynaklandığını zaten biliyorsunuz..ee siz kelimelerde yükselseydiniz dalgalanma size yarayacaktı haliyle..düştüyseniz sıramada zaten filtreye girdiğinizi gösterir..mantıken sıralamalardan düşmesi üstteki sitelerin düşmesinden kaynaklanmaz, aslında yükselmesi gerekir sitenin..ama site düşüyorsa bana göre filtreye girmeye gidiyordur.

Genel olarak incelediğim siteler backlink değersizleştirilmesi sonucu düşen siteler..

hatalı düşünüyor olabilirim yanlışım varsa söylerseniz memnun olurum.

Hocam gözünüzü seveyim Googleyi savunucu olmayın...Birşeyler söylerken araştırmak gerekiyor.Alın size ekran görüntüsü.Varsa bilginiz herşeyi açıklar bu görüntü.Kıytırık bir algoritmaya sahiptir GOOGLE...Ben gözüme inanırım.Söylenene değil !