KuT4Y adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5 yıldır ilk sıradan hiç düşmeyen sitem 3.sıraya düştü ...rakip çok ama ana kelimede düşüceğim hiç aklıma gelmezdi...Seo işi gerekesiz...illede seo olucaksa bloglara tanıtım yazısı vericeksin sadece...paravan blog olmıyacak tabiki...
Düşmen doğal bir şey, çıkman gibi.

Çok iyi ve detaylı analiz ile neden düştüğün saptanabilir. Fakat güncelleme geleceği için bu tür şeyler şu an için normal. Güncellemeden sonra eğer eski yerine gelmez isen bir süre sonra o zaman sorun vardır denilebilir.

Fakat şöyle bir mantık yürütecek olursam eğer, rakibin çeşitli yerlere banner reklam vs.. vererek ayrıca facebook bağlantı reklam vs.. doğrudan hit ile seni çok rahat geçebilir.

Şunu asla ama asla akıldan çıkarmamak gerek. Organik hit sıralamada bir yere kadar getirir daha sonra alacağın organik hitlere bakmakla birlikte bunun yanında doğrudan gelen hitlerde ilk sıralara çıkman için organikten daha çok önem taşır.

Organik hit sitenin keşfedilmesi (Örn : yolda giderken lokantaya ayak üstü uğrayıp yemek, yemek gibi.

Doğrudan hit sitenin markalaşmaya başladığnın göstergesidir (Örn : O lokantada ki yemekleri beğenip daha sonra tekrar tekrar gitmek vs..

Google, defalarca yemek yenilen lokantaya daha çok değer vererek, sitenin durumunu buna göre yorumlayacaktır.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:29:01 -->-> Daha önceki mesaj 14:21:15 --

setrox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar şunu unutuyorsunuz sanırım..başlı başlına bir network ağı kurup ordan burdan link paylaşımları yaptıgını siteleriniz veya siteler varsa bunlar toplu olarak değerlendiriliyor..yani içeriğiniz güzel olabilir ama büyük harfle yazıyorum kusura bakmayın

"NETWORK AĞINIZDAKİ SİTELERİNİZDE SPAM SİTELER VAR İSE BİRDE KARŞILIKLI VEYA DEĞİL LİNK ALDIĞINIZ YERLER GOOGLE TARAFINDAN FİLTREYE SOKULUP BACKLİNKLERİ DEĞERSİZ KILINDIYSA HEM YEREL NETWORK AĞINIZDAKİ SİTELERİN SERP DEĞERLERİ HEMDE FİLTREDEN DOLAYI SİTELERİN SERP DEĞERİ DÜŞÜYOR VE SİTELERİNİZ SIRALAMALARDAN KAYBOLUYOR"

Bir sürü site vardı toparlanma beklentisi içinde olan dalgalanma düzelir diyen çoğu düzelmedi..dalgalanma bazı sitelerin yerlerinde edilmesi ve diğerlerinin o yere gelmesinden kaynaklandığını zaten biliyorsunuz..ee siz kelimelerde yükselseydiniz dalgalanma size yarayacaktı haliyle..düştüyseniz sıramada zaten filtreye girdiğinizi gösterir..mantıken sıralamalardan düşmesi üstteki sitelerin düşmesinden kaynaklanmaz, aslında yükselmesi gerekir sitenin..ama site düşüyorsa bana göre filtreye girmeye gidiyordur.

Genel olarak incelediğim siteler backlink değersizleştirilmesi sonucu düşen siteler..

hatalı düşünüyor olabilirim yanlışım varsa söylerseniz memnun olurum.
Hocam network ağı olarak bahsettiğin link döngüsünde böyle birşeyin olması mümkün değil. Kurunun yanında yaşta yanar mantığı seo da safsatatan ibaret bunu ben defalarca özellikle denedim bilmem kaç site de alakası yok.

Şu da var yok neymiş, aynı ip de bulunan sitelerden biri spam yaparsa ya da filtre yerse diğer sitelerde etkilenirmişmiş Kanıt istesen, adamlar gösteremezler çünkü boş boş laf yapan çok fazla adam zahmet edip, denememiş bile emin olmak için. Ama sorsan denememiş gibi bilgilenmiş, üstüne milleti bilgilendirdiğini sanıyor yalan yanlış

O kadar karşılıklı link verdiğim siteler oldu hiçbirine zarar gelmedi

Seo hurafaleri bunlar