fikiralemi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
beyler ya her konunun altında illa bir kavga yaratıyoruz her seferinde bu paylaşımı bile kötüye yormaya çalışan muhalefet olmaya çalışanlar var inanmak vs zorunda değil kimse bunun farkındayım ben sadece olur ki biri görür faydalanır diye paylaştım birbirimize ne zaman hoşgörülü davranacağız inanın şurda bir ataist yada a partisi b partisinden biri konu açsın benim düşünceme zıt olsun yine saygı duyarım çünkü herkesin farklı fikirde inançta olması gayet normal birşey herkes aynı inançta herkes aynı fikirde olacaksa zaten o zaman bir tane parti olurdu bir tane din olurdu bırakın herşeyi dünyada 1 kadın 1 erkek olurdu yaşarlardı ölürlerdi bırakın herkes burda off topic de başkasını kırmadan üzmeden düzgünce karşdeşçe birşeyler paylaşsın farklı fikirde olabilirsin ama insanları nefret ettiirmeden kırmadan düzgünce altına fikrini yaz kardeşim iğneleyici laf vurmalar vs sanki burdan dünyayı kurtaracağız yada birinin dini inancını değiştireceğiz tuttuğu partiyi değiştireceğiz DEĞİŞMEZ kardeşim burdan bari düşman kazanıp nefret ettirtme iyi geceler iyi kandiller
Hocam ne dediğini anladınız mı demişler açıkladım. Benle olayın hiç bir alakası yok alıntıyı kaldırınız.