adamların viral reklamı sanıyorum bizim ülkemiz gibi tüm dünyada etkili olmuştur. Bugün bu foruma girip Accenture firmasını daha hiç duymamış olan biri şuanda bütün bilgilerine sahiptir sanıyorum üzerine forumda konu açtıracak bir viral reklam olmuş helal olsun adamlara. Bunun yanında arkadaşlar benim uzmanlık alanım grafikerlik değil ama az çok reklam işinden anlarım. Araştırmalar yaparım. Logo dediğiniz şey bahsettiğiniz kadar basit bişey değil. Yani burada 10 liraya yapılan logolar aslında logo değil. zaten logo olsa 10 lira olmaz. Kurumsal bir firmanın etiketidir logo. Bi ton adam oturup toplantılar yapar o logo üzerinde. Rengi, biçimi, yazıysa fontu vb. gibi daha bir çok konuyu yatırırlar masaya. Çünkü o logunun her bir pikselinde etki yaratacak birşey olması gerekir. Bugün basit gördüğünüz BBCnin logosunu adamlar bilmeden mi böyle yaptı sanıyorsunuz. BBC gibi büyük bir şirket bu kadar salakta biz mi akıllıyız bi tek. Kısaca diyeceğim bir logo 1 milyon dolarda eder 1 dolarda. Önemli olan o logunun o şirketle ne kadar bağdaştığı ve insanlar üzerinde ne kadar etki yarattığıdır. sevgiler herkese.