harikagenc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende de 4.sırada gözüküyor anadolu yakasındayım

Bende de aynı bu şekilde görünüyor.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:27:32 -->-> Daha önceki mesaj 00:24:32 --

DarKPeArL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
belki şu olabilir ttnet kullanıyorsanız istanbul'un anadolu yakasında bir büyük sunucusu bulunuyor ttnet'in, bir tane de avrupa da istanbul için.

belki anadolu yakası sunucusunun istekleri için google o şekilde bir veri gösteriyor olabilir. Tabi bu temizi desteklemek için 4.sırada görenlerin anadolu yakasında olması ve ttnet kullanması gerekiyor.

eğer böyle birşeyse hemen sunucuyu bir reset atarım
LG700 nickli arkadaş avrupa yakasından onda da 4. sırada görünüyor. Sizinde benim gibi kafanız karışmaya başladı. Ancak tc uzantısı neden istanbul da 4. sıraya geldi. Istanbul gibi bir ayarı yokki. Daha önce bazı bilgisayarcı arkadaşlarda bakmıştım ilk sayfada görmüştüm anlama veremedim. Ancak 1 hafta sonra ben de 4. sıra olarak görüldü. Neden bende 4. sayfada iken bir anda 4. sıraya geldi. İnan siteye girmedim bile 1 kere.


SEO mantığım damı gariplik oldu, google ince bir ayarmı çekiyor tam anlamadım.


17 Mayıs itibariyle 5. sayfaya düştü ben de