ALakurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet silver paket alındı. hızlı işlem yaptılar. inşAllar sorun yaşamayız bu 3. reseller değişimim.
- Her firmada mutlaka sorunlar oluşur bizdede sorun yaşamayacaksınız diye bir söz veremeyiz (Elektronik alet sonuçda)
- Önemli olan gerekli önlemlerin alınması bizde elimizden geldiği kadar önlemi alıyoruz.
- Müşteri yedekleri konusunda zaten firmamızda 7 yıldır ciddi hiçbir sorun yaşanmamıştır.(7 yılda 2 kere disk arızası olmuştur.Tüm veriler 6 saat içerisinde yeniden yüklenmiştir.)
- Şimdiden hayırlı olsun.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:03:55 -->-> Daha önceki mesaj 00:01:25 --

Himmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet silver paket aldım .org uzantı kaydetmek istiyorum ama siparişi verdim onay bekliyorum.
Telefonda dediğim gibi Himmet bey sadece reseller siparişi sırasında org domain talebinde bulunursanız ( Aynı fatura içerisinde) org domainler ücretsiz olarak sistem otomatik olarak düzenlemektedir.
Önce reseller siparişi verip daha sonra farklı şekilde org domain siparişi verirseniz sistem bu işlemi ücretsiz malesef yapamaz.

Sorunuz zaten telefonla görüştükden hemen sonra çözülmüştür.Hayırlı olsun.