Kendimce cevaplamak istiyorum

-Youtube kanalını oluşturduktan sonra çektiğiniz videolarla ilgili telif hakkı sorunu ortaya çıkıyor mu?

- Videoyu kendiniz çektiyseniz , Videonun arka planda Telif hakkı içeren bir müzik olmadığı sürece bir sorun olmuyor.Ama bazı art niyetli insanlar Size ait videoyu bile şikayet edip sildirebiliyor.

-Botlarla video çeken arkadaşlar var.(yüzlerce,binlerce video...) Bunlar telif hakkına yol açar mı? Ya da kazançlar başlarda nasıl olur?

- Botlarla çekilen videoların ne kadar sağlıklı olduğunu tartışabilirsiniz.Ben şahsen el ile eklenenden çok daha düşük performans verdiğini düşünüyorum.Videolar arasında telif hakkı içeren bir video varsa Tabiki uyarı alırsınız.Ancak video yükleme hizmeti verenler buna dikkat ediyorlar ve telifsiz videolar yüklüyorlar

-Telif hakkı sorunu çıkmasına karşı nasıl önlem alabiliyoruz?

- Arka plan müziği dışında bir bilgim yok

-Videoları sonradan silme gibi bir şansımız var mıdır?

- Evet silebiliyorsunuz , yada kendinize özel hale getirebiliyorsunuz

-Adsense'de ne zaman kazandırmaya başlar?

- Adsense hesabı alıp , hesabınızla etkileştirdiğinizde Videolarda reklam çıkar.Her günün kazancı hesabınıza yansıyor..Ne kadar izlenme okadar para denilebilir (Tmb oranları farklılık gösterebilir.Yani Tık Başına kazanç)

-Yeni bir üyelik açıp mı yüklüyoruz? Yani kullanıcı adı ve şifreyi verip mi?

- Eski üyeliklerin daha etkili olduğunu söyleyenler var.Ancak yüklediğiniz hesabın yeni olup olmaması Muazzam derecede etki etmiyor.Yeni bir google hesabıyla , yeni bir kanal açabilirsiniz

Yanlış verdiğim bir bilgi varsa düzeltebilirsiniz arkadaşlar , iyi forumlar